"ملاقات خصوصی" عاشقانه‌ای برای تمامی نسل‌ها

خرم‌آباد - ایرنا - "ملاقات خصوصی" روایت عاشقانه ای است که در دل آسیب‌های اجتماعی شکل می گیرد و نشان می‌دهد لایه‌های پنهان جامعه همچنان در تب و تاب داستان‌های به ظاهر ساده اما عمیق هستند.

به گزارش ایرنا  "ملاقات خصوصی" یکی از فیلم‌های اکران شده در دومین روز جشنواره فیلم فجر در خرم‌آباد بود که توانست با نمایش یک عاشقانه خاص، پس از پایان فیلم مخاطبان را خشنود راهی منزل کند.

" این چه دوست‌داشتنیه که اگه خلاف نکنیم به هم نمی‌رسیم؟"، جمله تاثیرگذار شخصیت اصلی داستان شاید از برجسته ترین دیالوگ های فیلم ملاقات خصوصی باشد که نشان می‌دهد می‌توان در دل الگوهای ظاهرا تکراری، مسیرهای نسبتا تازه‌ای را پیدا کرد.

 "ملاقات خصوصی" داستان عاشقانه عجیبی دارد که با بازی محوری پریناز ایزدیار و هوتن شکیبا روایت می‌شود، عشق از راه دور، از ملاقات تا زندان.

این فیلم امید شمس، روایت عاشقانه دختری عطار به نام پروانه که پدرش به زندان افتاده و برادرش ایمان که زمانی در مسابقات مردان آهنین در ایران و جهان معروف بوده است حالا یک بدهکار فراری شده را گزارش می کند.

فیلم ملاقات خصوصی اولین تجربه کارگردانی امید شمس است که به تهیه‌کنندگی امیر بنان برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده شده و یکی از پربازیگرترین فیلم های جشنواره چهلم است که می تواند از آثار شاخص این دوره هم به حساب بیاید.

امیر بنان که با تهیه‌کنندگی فیلم خورشید به کارگردانی مجید مجیدی مطرح شد امسال به غیر از ملاقات خصوصی تهیه کنندگی فیلم محمدحسین مهدویان با نام مرد بازنده را هم دارد.

پریناز ایزدیار، هوتن شکیبا، ریما رامین‌فر، رویا تیموریان، سیاوش چراغی‌پور، نادر فلاح، پیام احمدی نیا، شیرین آقا کاشی و حسین پارسایی بازیگران ملاقات خصوصی هستند.

فیلمنامه «ملاقات خصوصی» بصورت مشترک توسط امید شمس و علی سرآهنگ نوشته شده همچنین بهمن ارک کارگردان فیلم تحسین‌شده «پوست» بعنوان مشاور کارگردان در این پروژه سینمایی حضور دارد و علی مجیدی سرمایه‌گذار فیلم است.

عزیز بابانژاد یکی از مخاطبان حضور در جشنواره فیلم ملاقات خصوصی می گوید: این فیلم یک عاشقانه ملودرام است که مخاطبان بسیاری را از نوجوان تا میانسال و حتی افراد مسن را به خود جذب کرد، در این فیلم مخاطب به شدت همزادپنداری می کند و عوامل بخوبی از تمام امکانات و ظرفیت از جمله رنگ، نور و مکان استفاده کرده بودند.

وی افزود: کارگردان از نمادهای بسیاری در این فیلم استفاده کرده است و هوتن شکیبا در یک سکانس پس از رفتن به دریا به معنای شست شوی آلودگی های خود، اقدام به اعتراف می کند، پایان خوب ملاقات خصوصی از نکات بارز این فیلم است.

سهیمه اسدزاده دیگر مخاطب ملاقات خصوصی می گوید: ملاقات خصوصی به عنوان فیلم اول امید شمس در جایگاه کارگردان مخاطبان را غافلگیر کرد به‌طوری که به مقوله مواد مخدر در لابه‌لای داستان عاشقانه‌اش پرداخت و هیچ کلیشه‌ای در کار نبود.

وی افزود: حدس زدن اینکه داستان به کجا کشیده می‌شود کار چندان ساده‌ای نبود، لایه ظریفی از کمدی چاشنی فیلم بود که تماشاگر را سر جایش نگه دارد و در کل حقیقتی را نشان داد که بسیار دردناک‌تر از هر آنچه تاکنون در آثار دیگر به نمایش در آمده بود.

مدیر انجمن سینمای جوان لرستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تاکنون چهار فیلم در خرم‌آباد و چهار فیلم در بروجرد اکران مردمی شده است که استقبال خوبی را شاهد هستیم به نحوی که ظرفیت سالن در برخی سانس ها تکمیل می شود.

شمس الدین آروند گفت: مخاطبان قبل از تهیه بلیط، فیلم ها را بررسی و براساس علایق شخصی اقدام به حضور در جشنواره می کنند که شب گذشته فیلم ملاقات خصوصی به کارگردانی امید شمس توانست رضایت مخاطبان را جذب کند چراکه در روزهای گذشته فیلم نامه برخی از اکران ها نتوانسته بود نظر آرای مردمی را به خود اختصاص دهد.

وی ادامه داد: در فیلم ملاقات خصوصی، یک عاشقانه مخاطب پسند را شاهد بودیم، ورود به داستان اصلی زمان بر بود اما فیلم دارای سوژه خاص می باشد چراکه بسیاری از مردم هیچگونه شناختی از زندان ندارند و در ملاقات های خصوصی این فیلم نامه بخوبی نمایش داده شده است.

وی بیان کرد: فضای نوستالژی فیلم، کارگردانی خوب و بازی بازیگران مطرح از نکات بارز ملاقات خصوصی بود که باعث شده تاکنون این فیلم از نظر آرای مردمی رتبه خوبی را کسب کند هرچند که در ادامه جشنواره فیلم های بسیاری را خواهیم دید و نباید نسبت به انتخاب بهترین فیلم عجولانه تصمیم گرفت.

وی گفت: سینمای ایران یک روند رو به رشد و سریع را دنبال می کند بنابراین فیلمسازان باید برای جذب مخاطب قدرت ریسک پذیری داشته باشند و برای جذب جوانان اقدام به تهیه اینچنین فیلم هایی کنند.

بر اساس اعلام دبیرخانه چهلمین جشنواره فیلم فجر، ۱۶ فیلم از بخش سودای سیمرغ این رویداد از پانزدهم بهمن ماه تا جمعه ۲۲ بهمن ماه به مدت یک هفته در لرستان به روی پرده خواهد رفت.

فیلم سینمایی " بیرو " که به داستان زندگی علیرضا بیرانوند، دروازه بان لرستانی تیم ملی ایران می پردازد، دوشنبه ۱۸ بهمن ماه در سینما استقلال خرم آباد اکران خواهد شد. 

علاوه بر بیرو به کارگردانی مرتضی علی عباس میرزایی، فیلم های سینمایی خائن کشی، درب، ملاقات خصوصی، ماهان، مرد بازنده، هناس، بدون قرار قبلی، شب طلایی، موقعیت مهدی، شادروان، برف آخر، شهرک، علف زار، دسته دختران و ضد نیز برای علاقه مندان لرستانی اکران می شود.

فیلم های این دوره در ۲ سانس و از ساعت ۱۸ تا ۲۰ و ۲۰:۳۰ تا ۲۲:۳۰ در سالن های یک و ۲ سینما استقلال اکران می شوند و فروش بلیط نیز به صورت اینترنتی و از طریق سایت اختصاصی جشنواره خواهد بود. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha