۱۲۴ طرح برقرسانی همزمان با دهه فجر در یزد به بهره داری رسید

یزد- ایرنا - سرپرست شرکت توزیع نیروی برق یزد گفت: همزمان با ایام الله دهه فجر( ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه) سال ۱۴۰۰ شمسی ۱۲۴ طرح برقرسانی با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان در این استان به بهره برداری رسید.

به گزارش ایرنا، علی جم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این طرح ها در بخش های توسعه و احداث شبکه مناطق شهری و روستایی ،برق رسانی به روستاها، بهینه سازی شبکه ها در حوزه های روستایی و شهری و نیز تامین روشنایی شهرها و روستاها اجرا و بهره برداری شد.

وی با بیان اینکه بهره برداری از طرح های یادشده نقش مهمی در پایداری شبکه و توسعه خدمات رسانی به مشترکان برق دارد، اظهارکرد: با اجرای ۲۰ طرح توسعه و احداث شهری و روستایی ۶۷ هزار و ۶۸ متر شبکه فشار متوسط و ضعیف و یکهزار و ۴۰۲  دستگاه چراغ پر بازده به تجهیزات شبکه استان افزوده شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق یزد خاطرنشان کرد: همچنین در حوزه روشنایی ، ۴۳ پروژه با احداث ۳۲ هزار و ۷۹۲ متر شبکه فشار متوسط و ضعیف به بهره برداری رسید.

 وی با بیان اینکه ۷۲ دستگاه پست هوایی به ظرفیت چهار هزار و ۶۸۵ کیلوولت آمپر به تاسیسات موجود افزوده شد خاطرنشان کرد: شرکت توزیع نیروی برق در این پروژه ها بر اساس رویکرد وزارت نیرو  با بهره گیری از ترانسفورماتورهای کم تلفات و تجهیزات نوین ، اتوماسیون کردن شبکه ها و کاهش تلفات برق را  لحاظ کرد.

برقدار شدن ۳۳۶ خانوار روستایی یزد

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق یزد در ادامه با بیان این که تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۵۲ روستای استان برقدار بود گفت: این تعداد هم اکنون به ۹۴۹ روستا رسید که در ایام الله دهه فجر امسال نیز ۳۰ روستای دیگر با  ۳۳۶ خانوار روستایی از روشنایی برق بهره‌مند شدند.

وی افزود: برق رسانی به هفت روستا از ۳۰ روستایی مورد اشاره با بهره گیری از ۵۴ دستگاه سامانه خورشیدی صورت گرفته است.

جم خاطرنشان کرد: امسال چهار هزار و ۷۳۰ میلیون کیلووات ساعت برق در استان مصرف شد که ۶۶ درصد آن مربوط به بخش صنعت و کشاورزی است.

وی با اشاره به طرح اصلاح الگوی مصرف تعرفه برق، این طرح را در راستای توزیع عادلانه استفاده از یارانه برق و حمایت از معیشت افراد آسیب پذیر و کم درآمد دانست و خاطرنشان کرد: ۷۵ درصد مشترکان استان زیرالگوی مصرف قرار دارند و عملاً مشمول تغییر نرخ نمی‌شوند.

جم ادامه داد: فقط ۱۰ درصد مشترکان برق در ردیف پرمصرف قرار دارند، که عملاً بیش از ۲ برابر الگوی مصرف دارند و این افراد باید برای مازاد مصرف نسبت به الگو تعرفه ۲.۵ برابر هزینه تامین برق را پرداخت کنند.

وی در خصوص هوشمندسازی رصد مصرف برق در استان هم گفت: ۹ هزار و ۵۰۰ کنتور بزرگ در استان هوشمند سازی شد و میزان مصرف آنها با استفاده از نرم افزار بومی به طور مستمر رصد و پایش می‌شود.

رتبه اول استان یزد در کمترین میزان خاموشی ها

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق یزد با بیان اینکه میانگین سالانه سرانه خاموشی در کشور ۶۶۰ دقیقه است، گفت: این رقم در استان ۶۴ دقیقه است که در این زمینه رتبه نخست کشور را دارد.

جم با بیان اینکه استان از نظر کاهش تلفات انرژی الکتریسته در میان شرکت‌ های توزیع برق سراسر کشور در صدر قرار دارد افزود: متوسط تلفات شبکه برق در کشور ۱۰.۳ درصد  و در استان یزد ۵.۷ درصد است.

وی ادامه داد: هم اکنون ۸۰ درصد مشترکان توزیع برق استان در بخش خانگی، ۱۳.۷ درصد در بخش تجاری، ۲.۳ درصد عمومی، ۱.۷ درصد صنعتی و ۱.۵ درصد کشاورزی است.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق یزد با بیان اینکه استان از لحاظ تعداد مشترکان صنعتی در کشور رتبه نخست را دارد تصریح کرد: ۵۴ درصد انرژی برق  استان از سوی مشترکان صنعتی مصرف می‌شود.

تعداد مشترکان شرکت توزیع برق یزد ۷۳۷ هزار مشترک است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha