مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان آذربایجانغربی روز چهارشنبه در آیین افتتاح این طرحها فزود: برای اجرای این طرح ها که در مناطق مختلف شهری و روستایی سطح استان اجرایی شده، در مجموع ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
قاسم جلیلی نژاد با بیان اینکه هزینه اجرای طرح های مخابراتی برای مناطق روستایی آذربایجانغربی به دلیل کوهستانی بودن بالاتر از دیگر استانهای کشور اعتبارات لازم دارد، اضافه کرد: ۸۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار این استان از خدمات اینترنتی برخوردار است.
وی ادامه داد: این میزان ضریب نفوذ اینترنت شامل روستاهای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی است که هر سه مولفه ارتباطی از جمله تلفن ثابت، همراه اول و اینترنت را در اختیار دارند.
وی گفت: برای توسعه ارتباطات و فناوری در مناطق روستایی دولت باید خود اعتبارات آن را تهیه کند و بخش خصوصی رغبتی برای این امر به دلیل عدم توجیه اقتصادی نشان نمیدهند.
توسعه در بخش اقتصادی وفرهنگی نیازمند تامین زیر ساختها در بخش اطلاعات و فناوری است
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم توسعه زیر ساخت بخش اینترنت در بخش روستای این شهرستان گفت: متاسفانه با گذشت بیش از ۴۰ دهه از عمر بر برکت نظام جمهوری اسلامی ولی در بخش توسعه اینترنت در مناطق روستایی بوکان بسیار ضعیف عمل شده است.
انور حبیب زاده افزود: به برکت دهه مبارک فجر افتتاح اینترنت در ۶ روستایی بوکان انجام شده و ۱۰ روستای دیکر عملیات فاز نخست ان اجرایی شده که تا پایان سال این تعداد روستایی شهرستان از اینترنت برخوردار خواهند شد ولی با این وجود از میانگین متوسط استان آذربایجانغربی و کشور عقب هستیم.
وی ادامه داد: عملیات اجرای سایت اینترنت در ۱۶ روستایی دیگر در دست اقدام است که امید میرود دولت به تعهدات خود در این زمینه عمل نماید.
در این مراسم از طرح های مخابراتی شهرستان بوکان به نیابت از ۵۰ پروژه مخابراتی استان آذربایجانغربی افتتاح وبه بهره برداری رسید.
نظر شما