«یوسف بهتری» در گفتوگو با ایرنا در خصوص برنامههای این فدراسیون، اظهار داشت: حجم فعالیتهای فدراسیون رزمی به خاطر تعدد سبکها آنقدر زیاد است که ارائه گزارش به ارگانهای ورزشی و حتی رسانهها کار دشواری است.
وی افزود: از ابتدای سال در همه رشتهها کلاسهای مربیگری، داوری و ارتقای فنی داشتیم و حتی تا جاییکه ممکن بود مسابقات را به صورت مجازی برگزار کردیم. با بهتر شدن شرایط کرونا و صدور مجوزها، مسابقات به صورت حضوری انجام شد.
بهتری گفت: از اقدامات مهم فدراسیون برگزاری مسابقات قهرمانی لوکیک کیک بوکسینگ کشور پس از هشت سال بود. ورزشکاران از برگزار نشدن این رقابت در سالهای قبل ناراحت بودند و خوشبختانه معتقد بودند که پیکارهای این دوره سطح کیفی و فنی مناسبی داشت. تیم ملی تشکیل شد و در اولین مسابقات قهرمانی جهان که سال آینده برگزار میشود، تیم اعزام خواهد شد.
وی سپس به انتخاب سرمربی دو رشته اشاره کرد و توضیح داد: «حمیدرضا حجازی» باتوجه به سوابق درخشانی که دارد سرمربی لوکیک کیک بوکسنیگ و جهانگیر سلیمانی هم به عنوان سرمربی فول کنتاکت معرفی شد. مربیان را هم از بین استانیهایی که عملکرد خوبی داشتند انتخاب میکنیم تا ایجاد انگیزه شود.
وی در خصوص روند بازسازی و تجهیز سالن اختصاصی فدراسیون در مجموعه ورزشی کبگانیان گفت: تعمیرات فیزیکی تمام شد و سعی کردیم آن را به نوعی تجهیر کنیم که در شان ورزشکاران رزمی باشد. این بازسازی حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان هزینه داشت. برای تجهیز و خرید دستگاهها نیز حدود ۲ میلیارد و نیم هزینه لازم است که امیدوارم اسپانسرها فدراسیون را در این زمینه حمایت کنند. همچنین برای ام.ام.ای نیز آکادمی جداگانهای در نظر داریم.
رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی سپس به بحث مهم ام.ام.ای (هنرهای رزمی ترکیبی) پرداخت و افزود: از عمده اقدمات ما برگزاری دوره داوری بینالمللی با حضور مدرس هلندی بود که ۲۷۰ نفر در آن حضور داشتند.
وی گفت: در این رشته، قطار بزرگی به صورت غیر قانونی و نامتعارف حرکت میکرد اما برنامهریزی داریم تا همه چیز را در ام.ام.ای قانونمند کنیم. باید داور داشته باشیم که دوره گذاشتیم و اکنون مدرسین داوری را از اوایل اسفندماه به استانها اعزام میکنیم تا سطح داوریها یکنواخت شود.
بهتری تاکید کرد: شناسایی مربیان و سطحبندی فنی ورزشکاران از دیگر موارد مهم در این رشته است. اجرایی شدن همه این مورد نیازمند زمان است تا به صورت قانونی حرکت کنیم. شاید در این رشته صدها سازمان در سطح جهان فعالیت کنند که خیلی از آنها غیرقانونی هستند. ما با دو سازمان «آیماف» و «گاما» که به عنوان فدراسیون جهانی ثبت شده و به تشکیلات کمیته بینالمللی المپیک نزدیک هستند، مذاکرات خوبی داشتهایم.
وی گفت: از آنها خواستهایم به ایران بیایند تا با مجوز فدراسیون فعالیت کنند. ام.ام.ای ایران با سازمانهای رسمی خارجی فعالیت میکند اما در انحصار آنان نخواهد بود.
نظر شما