واکسیناسیون علیه کرونا کودکان ۵ تا ۹ سال در مازندران آغاز شد

ساری- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که واکسیناسیون ۱۴۳ هزار و ۴۵۲ کودک پنج تا ۹ ساله مازندرانی علیه کرونا از امروز دوشنبه ۲۴ بهمن با تامین واکسن مورد نیاز آغاز شده است.

قاسم اویس در گفت و گو با ایرنا افزود: برای واکسیناسیون کودکان علیه کرونا ویروس، ۲ نوع واکسن سینوفارم و پاستو کووک در نظر گرفته شده که براساس آزمایش‌های بالینی متخصصان وزارت بهداشت این نوع واکسن‌ها ایمنی لازم  را برای مقابله با اومیکرون در بدن کودک ایجاد می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: شرط تزریق واکسن کرونا به کودکان، رضایت والدین است و پدر یا مادر در زمان تزریق این واکسن‌ها در خانه‌های بهداشت در مناطق روستایی و یا مراکز تجمیعی در مناطق شهری حضور داشته باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه از هفته‌های گذشته واکسیناسیون علیه کرونا برای کودکان ۹ تا ۱۱ سال در استان مازندران آغاز شده بود گفت: از مجموع ۱۱۱ هزار و ۵۴۸ فرد واجد شرایط برای تزریق این نوع واکسن در استان، تاکنون ۲۰ درصد آنان مایه کوبی واکسن‌های پاستو کووک و یا سینوفارم را انجام دادند.

اویس با بیان این که ۴۸ مرکز تجمیعی برای تزریق واکسن کرونا ویژه کودکان پنج تا ۱۱ سال در استان مازندران در مناطق شهری در نظر گرفته شده است، ادامه داد: باتوجه به شیوع سویه اومیکرون در بین کودکان از والدین می‌خواهیم نسبت به واکسیناسیون علیه کرونا فرزندانشان اقدام کنند.

واکسیناسیون علیه کرونا کودکان ۵ تا ۹ سال در مازندران آغاز شد

واکسیناسیون ۲۷ هزار کودک مازندرانی

وی با بیان اینکه از مجموع سر جمع ۲۵۵ هزار کودک پنج تا ۱۱ سال در مازندران تاکنون ۲۷ هزار نفر از آنان معادل ۱۰.۵ درصد جامعه هدف دز اول واکسن سینوفارم یا پاستو کووک را تزریق کردند، اضافه کرد: به طور حتم با افزایش واکسیناسیون، روند شیوع و ابتلا خردسالان و نوجوانان به اومیکرون در استان کاهش خواهد یافت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: برخلاف سویه‌های قبلی اکنون بخش قابل توجهی از مبتلایان به اومیکرون در استان گروه‌های سنی پنج تا ۱۷ سال هستند اما میزان بیمار بدحال و مرگ و میر در این گروه سنی به نسبت دیگر گروه سنی کمتر است.

اویس با بیان این که در زمان حاضر وضعیت تزریق دز سوم واکسن کرونا در مازندران به هیچ عنوان رضایت بخش نیست، تصریح کرد: از مجموع ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری که در استان مشمول تزریق این دز تکمیلی هستند تاکنون ۶۰ درصد آنان نسبت به واکسیناسیون خود اقدام نکردند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تسریع در پوشش واکسیناسیون در جمعیت‌های معرض خطر، تمرکز ویژه در میان گروه‌های واکسینه نشده و کسانی که واکسیناسیون آنان ناقص است، قطع زنجیره انتقال، افزایش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک از راهکارهای اساسی برای عبور از اومیکرون در مازندران است.

بر اساس اعلام دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل در شبانه روز گذشته آمار مجموع بستری‌های کرونایی استان با ۱۵۳ بیمار جدید به یکهزارو۵۹ نفر رسید. ۶۹ نفر از بستری‌ها را اطفال تشکیل می‌دهند. طی ۲۴ ساعت گذشته ۹ نفر دیگر از شهروندان مازندرانی هم به خاطر ابتلا به کرونا جان باختند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha