وحید خسروآبادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: تراکم ساخت و ساز در قیامدشت از چندین سال قبل که این شهر زیر نظر شهرداری منطقه ۱۵ تهران بود ۱۲۰ درصد اعمال می شود در حالی که این عدد در شهرهای مجاور ۱۸۰ درصد است.
وی با بیان اینکه زمین های شهر قیامدشت به صورت قطعات ۲۰۰ متری در گذرهای بالای هشت متر طراحی شده است، افزود: این میزان تراکم به هیچ عنوان برای سازنده صرفه اقتصادی ندارد به همین دلیل شهرداری قیامدشت در طول سال ۱۴۰۰ فقط ۱۶ پروانه ساخت صادر کرده است.
خسروآبادی اضافه کرد: برای جلوگیری از ساخت و ساز های غیرمجاز و رعایت عدالت اجتماعی باید مسئولان در خصوص تراکم ساخت و ساز در قیامدشت چاره اندیشی کنند.
وی مشکلات زمین شهری را یکی دیگر از معضلات توسعه ساخت و ساز در قیامدشت عنوان کرد و افزود: اراضی این شهر از سال ۱۳۵۲ قطعه بندی و از سال ۱۳۵۴ ساخت و ساز در آن آغاز شده ولی در سال ۱۳۵۶ با تشکیل سازمان زمین شهری اراضی این شهر جزو زمین های موات به حساب می آید.
خسروآبادی اضافه کرد: هم اکنون بیش از ۶ هزار زمین قطعه بندی شده قیامدشت در سال ۱۳۵۲ جزو زمین های موات به حساب می آیند که ساخت و ساز در این اراضی را با مشکلات عدیده ای روبرو کرده است.
وی با اشاره به اینکه ساخت و ساز در اراضی موات تابع قوانین خاصی مانند به نام زدن زمین به نام دولت تا پایان ساخت و ساز است، خاطرنشان کرد: هر فردِ دارای کد ملی در صورت نداشتن خانه ۳۰۰ متری و زمین ۴۵۰ متری به نامش می تواند فقط یک بار در زمین های موات ساخت و ساز کند که تمام این موارد موجب شده که سازندگان تمایلی به ساخت و ساز در قیامدشت نداشته باشند.
خسروآبادی یادآور شد: مدت زمان دریافت مجوز ساخت و ساز در شهرهای اطراف قیامدشت در حدود ۲ تا سه ماه، و این روند در قیامدشت حدود ۲ سال است که مجموعه این موارد موجب شده استقبال از ساخت و ساز در قیامدشت به شدت پایین باشد.
وی با بیان اینکه در این دوره شورا، بستر به سمتی رفته که عدالت اجتماعی در شهر قیامدشت اجرایی شود، گفت: شورای دوره ششم یکی از شوراهایی است که پای کار و در روز تعیین شده در خدمت مردم هستند و موضوعات را رصد و پیگیری می کنند.
به گزارش ایرنا، بخش خاوران با مرکزیت قیامدشت از توابع شهرستان ری در مسیر آزاد راه امام رضا(ع) واقع شده و بر اساس آخرین سرشماری حدود ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما