به گزارش روز یکشنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی قم، مهدی مصری در جلسه کمیته راهبردی مقابله با کرونا، بیان داشت: گروه سنی بالای ۷۰ سال به دلیل ابتلا به بیماری های پیش زمینهای، از گروههای پرخطر هستند باید در کنار تزریق واکسن کامل، نسبت به رعایت نکات بهداشتی در مواجهه با این گروه سنی دقت نظر بیشتری داشت.
وی افزود: تعداد قابل توجهی از درگذشتگان، دیر به مراکز درمانی مراجعه کردهاند که کار را برای کادر درمانی بسیار سخت میکند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از گروههای پرخطر که حفظ سلامتی آنان بسیار حساس است مربوط به مادران باردار هستند که متاسفانه دریافت واکسن کرونای این قشر از میانگین واکسیناسیون استان پایینتر بوده و باید نسبت به واکسیناسیون این گروه اهتمام بیشتری وجود داشته باشد.
قم از هشتم بهمنماه جاری در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد. شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش درباره ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین خبرهای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم، به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند بهمنظور تعیین زمانبندی و نوبتدهی «تزریق واکسن بیماری کووید-۱۹» برای گروههای سنی اعلام شده و نیز ثبتنام «کارت واکسن دیجیتال»، به «سامانه ثبتنام واکسیناسیون کرونا» به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir مراجعه کنند.
شهروندان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، میتوانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخآباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبهچی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.
نظر شما