به گزارش ایرنا از دادستانی کل کشور، حجتالاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری در نوزدهمین جشنواره تولید ملی افتخار ملی که به همت خانه صمت ایران برگزار شد، اظهارداشت: وجود حضرت علی(ع) پس از وجود مبارک پیامبر اکرم (ص) نمونه ای ندارد و خداوند متعال وجود مقدس ایشان را از نور نبوت آفریده و ایشان مکمل اسلام و ولایت هستند.
وی به اهمیت قدرت اقتصادی هر کشور پرداخت و افزود: همه می دانیم که قوام و پایداری هر کشور و ملتی بستگی به وضعیت اقتصادی اش دارد.
منتظری خاطرنشان کرد: بنا به فرموده امام صادق(ع) باید هدایت و فرمان اقتصادی هر کشور در دست اهل و صالح این کار باشد تا نتیجه درست حاصل شود.
دادستان کل کشور یادآور شد: مقام معظم رهبری چندین سال است به این مسئله توجه و تاکید دارند، اما متاسفانه در این سال ها کسی به این منویات توجهی نداشته است، حتی مقام معظم رهبری به خاطر اهمیت این مسئله، شورای عالی اقتصادی را با حضور سران سه قوا تشکیل دادند و فرمودند برای این موضوع هرجا که لازم باشد بنده هم همراهی و کمک خواهم کرد.
وی تصریح کرد: ایشان مسائل اقتصادی کشور را جنگ اقتصادی دانسته و برای آن قرارگاه ایجاد کردند، اما متاسفانه مدیران ذیربط به اهمیت موضوع واقف نبوده و آماده این جنگ نبودند. بنده حتی در جلسه ای با رییس جمهور وقت به این موضوع اشاره کرده و گفتم تیم اقتصادی شما مناسب با شرایط جنگ اقتصادی نیست.
منتظری یکی از موانع تولید را قاچاق دانست و گفت: حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) بر مبارزه با قاچاق کالا تاکید جدی داشته و دارند و حتی اعلام کردند که باید کالای قاچاق لوکس را به آتش کشید اما گوش شنوایی نبود و اکنون هنوز آثار آن بی توجهی ها را میبینیم.
دولت سیزدهم رویکرد تحقق اهداف انقلاب و منویات معظم رهبری را دارد
دادستان کل کشور تصریح کرد: خوشبختانه دولت سیزدهم رویکرد تحقق اهداف انقلاب و منویات معظم رهبری را دارد اما عملی کردن و حل کردن مسایل موجود زمانبر است و در این مدت کوتاه امکان حل همه مسائل و گرفتاری ها نیست.
وی افزود: بخش دولتی و بخش خصوصی باید مکمل و همراه هم باشند تا بتوان به مشکلات فائق آمد. اخیرا هم مقام معظم رهبری جلسه با تولیدکنندگان داشتند و به برخی مسائل اشاره و سرفصل هایی را هم برای برون رفت از مشکلات اعلام نمودند. اکنون باید بخش خصوصی با کمک دولت عزم خود را جزم کند و با تلاش خود به دنبال پیشرفت و رونق اقتصاد کشور باشد.
منتظری بر همکاری و تعامل همه جانبه دستگاه قضایی با تولیدکنندگان تاکید کرد و گفت: همه می دانیم که قوه قضاییه در خصوص مسایل اقتصادی وظیفه و تکلیفی ندارد، اما پس از دستور و منویات مقام معظم رهبری آماده هرگونه همکاری و کمک به تولیدکنندگان است و هرجا که نیاز به همراهی باشد حتما همراه و در کنار شما خواهد بود.
وی گفت: معتقدیم نباید شرایط کشور به گونه ادامه داشته باشد که از زبان مدیران در چنین جلساتی بشنویم که بانک ها با تولیدکنندگان همراهی ندارند و مانع ایجاد میکنند بنابراین از شما و سایر عزیزان میخواهیم که مسایل و مشکلات خود را به ما منتقل کنید و مطمئن باشید ما موضوعات مرتبط با مشکلات اقتصادی را دنبال خواهیم کرد.
اجازه نمیدهیم بانکها خلاف دستورالعملها و بخشنامههای بانک مرکزی اقدام کنند
دادستان کل کشور ادامه داد: البته باید توجه داشته باشیم که حدود ۹۸ درصد سرمایه بانک ها سرمایه و سپرده مردم است و ماهم باید مدافع این حق مردم و بانکها هم باشیم، اما اجازه نمیدهیم بانک ها برخلاف دستورالعملها و بخشنامه های بانک مرکزی اقدام کنند.
دریافت سود مرکب حرام است
منتظری تصریح کرد: دریافت سود مرکب هم براساس شرع اسلام حرام است و هم بر اساس بخشنامه بانک مرکزی ممنوع است و ما اجازه نمیدهیم بانک ها از دستورات سرپیچی کنند.
وی خطاب به وزیر صمت که در جمع مهمانان همایش حاضر بود، اظهار داشت: شما مسئول صنعت کشور هستید و باید امانتدار مردم باشید. همانگونه که می دانید اخیرا مقام معظم رهبری از وضعیت خودروسازی گلایه داشتند و شما باید این مسئله را پیگیری کنید. در دولت قبل ما هرچه تلاش کردیم و چندین جلسه با وزیر صمت داشتیم و بسیار پیگیری کردیم، اما نتیجهای نداشت و اقدامی انجام نشد.
دادستان کشور ادامه داد: بنده اولا به عنوان یک شهروند و ثانیا به عنوان مدعی العموم از شما درخواست و مطالبه جدی داشته و خواهم کرد که به فریاد صنعت خودروسازی برسید. قبلا هم گفتهام که صنعت خودروسازی گرفتار اختاپوسی شده است که نمیگذارد وضعیت آنگونه که شایسته مردم است پیش برود. در این راستا شما با تمام توان و با کمک نیروهای سالم و توانمند و کاردان کار را دنبال کنید و بدانید که ما هم در قوه قضاییه همراه و پشتیبان شما هستیم.
وی گفت: از این موضع کوتاه نیایید و صنعت خودروسازی کشور را از این وضعیت نجات دهید. قطعا مافیایی که نمیگذارد صنعت خودرو آبرویی متناسب با شرایط کشور داشته باشد برای شما موانع ایجاد خواهد کرد اما شما از موانع و مشکلات نهراسید و هرجا که نیازمند کمک بودید بدانید که ما در کنار شما هستیم.
دادستان کل کشور با بیان اینکه یکی از اصلی ترین گلایه های مردم همین وضعیت خودروها است، گفت: باید همه تلاش کنیم تا وضعیت اقتصادی کشور بهبود یابد و کارگران و کارفرمایان و نهایتا مردم از وضعیت تولید کشور رضایت داشته باشند.
وضعیت معیشتی کارگران خوب نیست
وی افزود: وضعیت معیشتی کارگران خوب نیست و همه باید کمک کنند تا رضایت کارگرها جلب شود. باید حقوق این قشر زحمتکش رعایت شود. طبیعتا مشکلات کارگری وجود دارد و باید مجلس شورای اسلامی و دولت محترم شرایطی ایجاد کنند که هم شرایط کارگر و هم شرایط کارفرما بهبود یافته و مشکلات پیش رو حل و فصل شود.
در این مراسم از صاحبان صنایع و تولیدکنندگان برتر در حوزه های مختلف قدردانی شد.
نظر شما