۳۹۸ بیمار کرونایی در قم بستری هستند

قم ـ ایرنا ـ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم گفت: ۳۹۸ تَن بیمار به علت بیماری کووید-۱۹ در مرکزهای درمانی این استان بستری هستند که ۶۳ تن از آن‌ها بَدحال هستند.

به گزارش عصر سه‌شنبه از روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم، مهدی مصری در گفت‌وگویی درباره آخرین وضعیت بیماران کووید-۱۹ در این استان افزود: در ۲۴ ساعت منتهی به ۲۸ بهمن‌جاری، ۸۹ تن بیمار با علایم کرونا مثبت به صورت سرپایی پذیرش شدند.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت ۶۴ تن بیمار جدید در زمینه مذکور در مرکزهای درمانی استان قم بستری و همچنین ۸۸ تن بیمار در این رابطه از مراکز درمانی این استان ترخیص شدند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت کرونا در قم «قرمز» است، اعلام کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته، ۶ تن به علت کرونا در استان قم فوت شدند.   

مصری با بیان اینکه تاکنون تعداد یک میلیون و ۷۲۷ هزار و ۲۹ دُز واکسن کرونا در استان قم تزریق شده است، گفت: همچنین در ۲۴ گذشته ۳۶۹ مورد آزمایش (تست) در زمینه کرونا در این استان انجام شده که ۱۳۲ مورد آن مثبت بوده است.      

      

افتتاح پایگاه های سلامت و اورژانس در قم

به‌ همت خانواده نیکوکار، مرحوم حاج غلامحسین نجاتی، پایگاه سلامت و اورژانس ۱۱۵ قم در بنیاد قم با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم افتتاح شد.

این مرکز در زمینی به مساحت ۷۰۰ متر مربع و ۴۵۰ متر مربع زیربنا به عنوان چهل و سومین پایگاه اورژانس ۱۱۵ فعالیت خود را آغاز کرد که این پایگاه، در حدود ۱۰ ماه ساخته شده و دومین پایگاه تاسیس شده از سوی این خانواده خیر است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم در این مراسم، ضمن قدردانی از حمایت های جامعه خیرین، از طریق بیسیم از زحمات اورژانس پیش‌بیمارستانی قدردانی کرد.        

         

بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم از بیمارستان کودکان

سرپرست معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم، امروز به صورت سرزده به بیمارستان کودکان قم رفت و از نزدیک مشکلات این مرکز درمانی را بررسی کرد.

 محسن رضایی آدریانی در این بازدید از بخش های مختلف بیمارستان مذکور بازدید و ضمن قدردانی از تلاش های خالصانه کادر بهداشت و درمان، بر خدمات رسانی مطلوب به بیماران تاکید کرد.     

استان قم از هشتم بهمن‌ماه جاری، دوباره در وضعیت «قرمز» کرونایی قرار گرفته است. 

ویروس «کرونا» موجب بیماری عفونی «کووید-۱۹» می‌شود و ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.     

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک»، «فاصله‌گذاری اجتماعی» و «پرهیز از مسافرت‌های غیرضروری» و همچنین «تزریق واکسن» توصیه شده است.     

شهروندان برای طرح هر گونه پرسش درباره ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین خبرهای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم، به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند به منظور تعیین زمان‌بندی و نوبت‌دهی «تزریق واکسن بیماری کووید-۱۹» برای گروه‌های سنی اعلام شده و نیز ثبت‌نام «کارت واکسن دیجیتال»، به «سامانه ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا» به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir مراجعه کنند. 

همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، می‌توانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ‌آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبه‌چی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند. 

ویروس کرونا ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام ‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به‌ صورت رسمی شیوع این ویروس را در این کشور اعلام کرد و ۳۰ بهمن سال ۱۳۹۸ ویروس کرونا در ایران و استان قم شناسایی و اعلام شد.  /

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha