۳۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۴۱
کد خبرنگار: 3049
کد خبر: 84655868
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۷ طرح پیشران اقتصادی برای اصفهان دیده شده است 

۳۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۴۱
کد خبر: 84655868
۴۷ طرح پیشران اقتصادی برای اصفهان دیده شده است 

اصفهان - ایرنا -سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان گفت: ۴۷ طرح پیشران اقتصادی برای اصفهان دیده شده که ۱۰ طرح کشاورزی، ۱۵ طرح صنعتی، دو طرح معدنی و ۲۰ طرح در عرصه خدمات تعریف است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمدرضا قاسمی» عصر شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار داشت: ایجاد صنایع پایین دستی زنجیره پتاس، سنگ، آهن و سرب با پنج هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در اردستان و نایین و خور بعنوان طرح پیشران معدنی مطالعه شده است.

وی به دیگر طرح پیشران در این بخش اشاره کرد و افزود: ایجاد پهنه استقرار صنایع معدنی کانی‌های استحصالی از کویر و دریاچه نمک در محور آران و بیدگل و گرمسار با ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در حال انجام است. 

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان از ایجاد منطقه ویژه شرق اصفهان با اولویت صنایع در کوهپایه، تکمیل و بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی و بادی و تکمیل پروژه سد و تونل کوهرنگ ۳ بعنوان طرح‌های پیشران صنعتی یاد کرد و گفت: تکمیل پروژه سامانه دوم انتقال آب به ۱۵ شهرستان استان، تکمیل پروژه چشمه لنگان،اجرای پروژه انتقال آب از بهشت آباد، انتقال آب از خلیج فارس برای صنایع استان و توسعه شهرک صنعتی در قالب ایجاد قطب صنایع نساجی مرکز استان از دیگر طرح‌ها است.

وی همچنین به توسعه ناحیه صنعتی، ایجاد و ساماندهی واحدهای تولید آجر در اردستان، اصفهان، برخوار و آران و بیدگل و آبرسانی به شهرهای نطنز، اردستان و بادرود اشاره کرد و گفت: توسعه صنایع قطعه‌سازی، تکمیل زنجیره تولید فولاد، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی کاشان در بخش خودرو و صنایع وابسته از جمله طرح‌های پیشران در حوزه صنعت است.

قاسمی ایجاد و توسعه ساخت محصولات دانش بنیان و با ارزش افزوده بالا و اولویت تولید ماشین آلات الکترونیکی و اپتیکی، ساخت تجهیزات برقی و محصولات از کانی‌های غیر فلزی و ساخت وسایل نقلیه موتوری و غیره از دیگر طرح‌های تعریف شده در حوزه صنعت دانست.

وی به طرح‌های پیشران در بخش خدمات اشاره کرد و گفت: احداث شهرک طلا و جواهر، ساخت مرکز جامع سلول درمانی و پزشکی بازساختی، توسعه پارک علم و فناوری سلامت، اجرای دهکده لجستیک، تکمیل کنار گذر شرق اصفهان و قطار سریع السیر تهران، قم، اصفهان و شیراز و تکمیل قطار شهری اصفهان و کنارگذر غرب اصفهان از این جمله است.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان گفت: احیای تالاب گاوخونی، بهنگام‌سازی و اجرای طرح جامع کاهش آلودگی هوای کلان شهر اصفهان، اجرای پروژه تعادل‌بخشی آبخوان‌ها و احیای اکوسیستم‌های آبی منطقه با مشارکت ذینفعان و بهره‌برداران منابع آب، ساماندهی واحدهای پرورش ماهیان زینتی و ساماندهی پساب تصفیه خانه‌های موجود شهرهای استان اصفهان، ایجاد منطقه نمونه ارگانیک کشور (زراعی، باغی و دامی) در چادگان، فریدن، فریدونشهر، بویین، میاندشت و خوانسار گلپایگان از طرح‌های پیشران در بخش کشاورزی است.

وی به درصد طرح های پیشران در استان و کشور اشاره کرد و گفت: درصد طرح‌های پیشران اقتصادی در بخش کشاورزی در استان چهار درصد و کشوری آن ۹.۸ درصد، بخش معدن در استان و کشوری ۸.۱ درصد، صنعت ۴.۵ درصد در استان و ۸.۹ درصد در کشور، خدمات ۹ درصد در استان و ۶.۴ درصد در کشور و در کل سهم استان از طرح های پیشران اقتصادی در چهار بخش مذکور ۷.۴ درصد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha