۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۲
کد خبرنگار: 996
کد خبر: 84660063
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

روزانه ۴۰۰ راس دام در کشتارگاه صنعتی بروجرد کشتار می‌شود

بروجرد - ایرنا ‐ رییس شبکه دامپزشکی بروجرد گفت: در راستای تامین گوشت قرمز مورد نیاز شهروندان روزانه حدود ۴۰۰ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه صنعتی بروجرد کشتار می‌شود.

" محمدرضا جباری " روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: لاشه های کشتار شده پس از بازرسی بهداشتی و حذف لاشه ها و یا قسمت‌های بیمار به سالن پیش سردکن کشتارگاه دام بروجرد منتقل و به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت نگهداری می‌شود.
وی با اشاره به ضرورت راه اندازی سالن پیش سردکن کشتارگاه بروجرد اظهار داشت: مدت زمان نگه داری لاشه‌ها در دمای یخچال ( چهار درجه سانتیگراد) موجب انجام فرایند فیزیکو شیمیایی می‌گردد که با کاهش PH گوشت ضمن از بین بردن بسیاری عوامل بیماری‌زایی میکروبی و ویروسی (مانند بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت) باعث سردی لاشه و افزایش کیفیت آن می‌شود.

وی افزود: در تمام کشتارگاه‌های مدرن سالن پیش سردکن یکی از مراحل مهم در فرآیند تولید گوشت سالم قبل از عرضه و مصرف است.
رییس شبکه دامپزشکی بروجرد بیان کرد: قدم اساسی بعدی نوسازی و اصلاح ناوگان حمل و نقل گوشت از کشتارگاه تا مراکز عرضه می‌باشد که باهمت شهرداری محترم طی روزهای آینده انجام می‌شود و زنجیره سرد بهداشتی در جهت تامین سلامت شهروندان تجهیز خواهد گردید.
جباری اضافه کرد: علیرغم کشتار بالای دام در روزهای جاری هم اکنون ۴۸۰ راس گوسفند و ۴۵ راس گاو در سالن پیش سردکن وجود دارد.

وی تاکید کرد: هیچ‌گونه مشکل فنی و بهداشتی وجود ندارد و بطور مداوم مورد نظارت و پایش کارشناسان دامپزشکی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha