امیر قادری روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی و بررسی مشکلات بخش تولید این شهرستان اظهار داشت: راه اندازی یک پنجره واحد برای صدور مجوزهای الکترونیکی اقدام بسیار مناسبی برای جلوگیری از موازی کاری، تسریع در روند استعلام ها و کاغذبازی های اداری است تا سرمایه گذاران در کمترین زمان ممکن نسبت به درخواست های خود به نتیجه برسند.
وی با بیان اینکه در شرایط فعلی صدور برخی از مجوزها بین یک تا 2 سال طول می کشد، ادامه داد: بر اساس مصوبه هیات مقررات زدایی و تسهیل فضای کسب و کار، همه دستگاههای مرجع صدور مجوزهای کسب و کار باید حداکثر تا ۱۸ اسفندماه مدارک مورد نیاز برای صدور مجوزهای کسب و کار را در درگاه ملی مجوزها که از سوی وزارت اقتصاد ایجاد شده قرار دهند.
فرماندار ویژه مهاباد اظهار داشت: با تصویب این مصوبه گام مهمی در راستای تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار برداشته شد چرا که جلوی سنگاندازی و مانعتراشیهای دستگاههای مختلف را میگیرد و سرمایه گذاران دیگر نیازی نیست برای ایجاد فعالیت های تولیدی کلی زمان و هزینه صرف کنند و درگیر کاغذبازیهای اداری شوند.
قادری تاکید کرد: تمام تلاش مسوولان در دولت سیزدهم برای رفع موانع و پشتیبانی از تولیدات داخلی است تا علاوه بر رفع نیازهای داخلی بتوان در امر اشتغالزایی نیز فرصت های لازم را برای جوانان فراهم کند.
به گزارش ایرنا، فرماندار مهاباد امروز از کارخانه های قند پنج هزار تنی مروارید مهاباد و واحد تولیدی بالشتک و تیغه برف پاک کن البرز مهاباد بازدید و مسایل مربوط به واگذاری زمین و اخذ پروانه کسب این واحدها را بررسی کرد.
آذربایجانغربی از نظر صنعتی یکی از استانهای کمبرخوردار کشور به شمار میرود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید و جذب سرمایه آغاز شدهاست.
نظر شما