سرهنگ موسی بزرگی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: از زمان فراخوان رفع توقیف خودروهای متوقف شده در پارکینگهای پلیس راهنمایی و رانندگی استان بعد از گذشت بیش از ۶ ماه، تنها حدود ۱۵ درصد مالکان خودروهای پارکینگی برای رفع توقیف اقدام کردهاند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان سمنان تصریح کرد: اکنون یکهزار و ۲۰۰ خودروی توقیفی در پارکینگهای استان وجود دارد که پلیس با در نظر گرفتن شرایط فوقالعاده، فراخوان رفع توقیف داده است.
وی از جمله تسهیلات ارائه شده برای تشویق رانندگان به ترخیص خودروهای خود را تقسیط جرائم معوقه رانندگی در فرصت زمانی یکساله اعلام کرد و گفت: ترخیص خودروهای رانندگان فاقد گواهینامه با معرفی فرد دارای گواهینامه مجاز، ترخیص خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث با اخذ تعهد مبنی بر عدم تردد در معابر تا زمان اخذ این بیمه و تخفیف در هزینههای پارکینگ، از دیگر تسهیلات ارائه شده در این زمینه است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان سمنان اظهار داشت: بخشودگی دو برابری جرائم رانندگی و محاسبه هزینه پارکینگ بر مبنای تعرفه سال ۹۴ از دیگر تسهیلاتی است که در این طرح در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: خبرنگاران در زمینه اطلاعرسانی فرصت ایجاد شده برای آزادسازی خودروهای توقیف شده در پارکینگهای استان سمنان کمک کنند.
بزرگی ادامه داد: صیانت از اموال مردم، کاهش ضرر و زیان به خودرو ، کاهش هزینه های اضافی در ترخیص خودروها و تسریع در ترخیص خودروهای توقیفی، از اهداف ترخیص خودروهای رسوبی است.
وی بیان کرد: منظور از خودروهای رسوبی خودروهایی است که از سال ۹۸ تا پایان سال ۹۹ به علت تخلفات رانندگی، توقیف و در پارکینگ های راهنمایی و رانندگی نگهداری می شود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان سمنان یادآور شد: طرح ترخیص خودروهای توقیفی در استان شامل خودروهایی که دستور قضائی، اجرائیات دادگستری و مواد مخدر دارند، نمی شود.
به گزارش ایرنا، با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "وسائط نقلیه حکم امانت در ناجا را دارد و شایسته است مسوؤلان مربوطه مقرراتی را وضع کنند که در حفظ این وسائط کوتاهی نشود"، بنابراین طرح ترخیص خودروهای توقیفی از اوایل تابستان امسال در استان سمنان همزمان با سراسر کشور به مرحله اجرا درآمده است.
نظر شما