نازنین ملایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اظهار داشت: برای اعزام به مسابقات برون مرزی در نهایت چهار یا پنج ورزشکار راهی مسابقات میشوند و باقی قایقرانان شانسی برای حضور در تیم ملی ندارند. لیگ برتر منبع درآمدی برای ورزشکاران محسوب میشود و انگیزه آنها افزایش مییابد زیرا حداقل در این رقابتها تمرین میکنند و در پایان سال درآمدی هم دارند.
بانوی قایقران المپیکی اضافه کرد: از طرف دیگر پخش زنده تلویزیونی و درآمدزایی سبب میشود تا حامیان مالی بیشتری جذب این رشته شوند زیرا قایقرانی دیده و شناخته میشود و شرکتهای مختلفی جذب این رشته میشوند و این موضوع سبب رشد قایقرانی خواهد شد. این موضوع سبب میشود تا خانوادهها اقبال بیشتری نسبت به این رشته داشته باشند و فرزندان خود را تشویق به حضور در این رشته کنند.
ملایی خاطر نشان کرد: در مجموع برگزاری لیگ موجب پویایی و رشد این رشته میشود و قایقرانانی که شانس حضور در تیم ملی را از دست میدهند، حضور در لیگ انگیزهای برای انجام تمرین و رقابت میشود.
وی گفت: هر چند نزدیک به یکسال است که لیگ پخش زنده تلویزیونی دارد اما رشته ناشناختهای در کشورمان است و مردم قایقرانی را به اسم دراگون یا کایاک میشناسند و باقی رشتههای قایقرانی و حتی ورزشکاران المپیکی این را نیز نمیشناسند.
بانوی قایقران المپیکی افزود: با برگزاری مسابقات لیگ، ورزشکاران حرفهای این رشته همانند سایر رشتهها بیشتر دیده میشوند و مردم با این رشته و قهرمانان آن آشنا میشوند.
وی همچنین گفت: نقطه قوت این رشته مدالآوری در مسابقات مختلف از جمله بازیهای آسیایی است. طی ۱۶ سالی که قایقرانی وارد ایران شده از دوره اول توانسته است در المپیک حضور یابد و در بازیهای آسیایی مدال بیاورد و جزو کشورهایی در آسیا باشد که تنها رقیب آن چین باشد.
ملایی با اشاره تاثیر حضور «پدرو سنا» سرمربی برزیلی قایقرانی افزود: کشوری آسیایی هستیم اما روئینگ رشته اروپاییهاست و کشورهای نیوزیلند و انگلیس در این رشته قدرتمند هستند اما باید شرایطی فراهم شود تا سرمربی خارجی حضور کاملی در ایران داشته باشد تا سبب پیشرفت قایقرانی ایران شود.
نظر شما