به گزارش ایرنا ، سید جواد یحیی زاده روز پنج شنبه درجلسه ستاد تسهیل خدمات سفر خلخال افزود: با توجه به بهبود شرایط کرونا در این شهرستان برای ایام پایانی سال و همچنین ایام تعطیلات نوروز سال آتی برنامههای متعددی در جهت حفظ و احیای آئینهای سنتی نوروز پیشبینی شده که با همکاری دستگاه های اجرایی و شهرداری خلخال برگزار خواهد شد.
وی خانه تکانی شهری از سوی شهرداری،برگزاری جشن آستانه نوروز و استقبال از بهار ،آئین استقبال از نخستین میهمان نوروزی در مبادی ورودی این شهرستان و برنامههای آئینی و سنتی در روستاهای منطقه را از جمله برنامههای پیشبینی شده برای ایام نوروز ذکر کرد.
رئیس ستاد خدمات سفر خلخال گفت: با توجه به اختصاص حداقل ۱۰ بند از مصوبات ستاد خدمات سفر استان اردبیل به همکاری و تلاش رسانههای جمعی استان برای معرفی جاذبه های گردگشری مناطق مختلف این استان انتظار از خبرنگاران واصحاب رسانه همکاری لازم با این ستاد برای تهیه برنامههای خبری و تولیدی مربوط به معرفی جاذبههای طبیعی و گردشگری شهرستان در طول ایام تعطیلات نوروز است.
رئیس اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری خلخال نیز گفت: قبل از شیوع کرونا سالانه بطور میانگین بیش از سه میلیون مسافر،گردشگر و میهمان به این شهرستان سفر و از جاذبههای گردشگری،تاریخی و طبیعی این منطقه زیبا بازدید میکردند که بخش مهمی از این تعداد مربوط به سفرهای ایام تعطیلات نوروز است.
علی درویشی اظهارکرد: با گذشت دو سال از خانهنشینی مردم به علت شیوع کرونا،با بهبود شرایط جامعه در اواخر امسال ورود تعداد زیادی گردشگر به این شهرستان در ایام تعطیلات نوروز امسال پیش بینی میشود.
وی گفت:وجود ۱۲۰ کیلومتر مرز مشترک با استان سرسبز گیلان، برخورداری از جادههای زیبا و جنگلی خلخال به اسالم، پونل،ماسوله و ماسال،وجود مناطق نمونه گردشگری الماس ، چشمه ازناو ، چشمه میرعادل بولاغی اندبیل ، امامزاده عبدالله کلور ، جاده زیبای خلخال به شاهرود ، آبشارهای بلند و زیبا هم چون آبشار نرهگر روستای هدف گردشگری اسبو ، آبشار سفیدآب روستای لرد، آبشار سجن بخش شاهرود،آبشارنساز در بخش خورش رستم و آبگرم معدنی از جمله جاذبههای طبیعی این منطقه هستند.
درویشی گفت: واقع شدن بیش از ۵۰ درصد از روستاهای هدف گردشگری استان اردبیل در این شهرستان از جمله روستای با بافت تاریخی کزج ، روستای هدف گردشگری نمهیل ، برندق و خمس و همچنین وجود مناطق باستانی هم چون قلعه گیلوان، کاروانسرای چنارلیق، کاروانسرای شاهعباسی و بنای چهار گوش؛ خلخال را به یکی از شهرستان های گردشگرپذیر استان اردبیل و کشور تبدیل کرده است.
شهرستان خلخال با ۸۶ هزار نفر جمعیت در جنوبیترین منطقه استان اردبیل در همسایگی استانهای آذربایجان شرقی ، زنجان و گیلان واقع شده است.
نظر شما