به گزارش خبرنگار ایرنا، «فرزاد مخلص الائمه» عصر چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی افزود: نامگذاری کوچهها و اماکن شهری به نام شهدا از تاکیدات مهم رهبر معظم انقلاب است و شورای نامگذاری استان باید در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشد.
وی بیان کرد: لازم است عملیات یادمان شهدای مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس استان مرکزی تا پایان سالجاری انجام شود و شهرداری اراک نسبت به انجام تعهدات خود اهتمام لازم را داشته باشد.
استاندار مرکزی ادامه داد: مشارکت صنایع در تکمیل مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان یک ضرورت مهم است و اداره کل حفظ آثار با در نظر گرفتن سیاستهای تشویقی صنایع و مراکز صنعتی را در این خصوص مشارکت دهد.
مخلص الائمه اظهار داشت: پیشکسوتان و ایثارگران دفاع مقدس سرمایههای عظیم کشور هستند و باید از آنها به خوبی استفاده کرد و فرصتها را در این خصوص غنیمت شمرد.
وی عنوان کرد: عزم و اراده کافی برای تکمیل مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس وجود دارد و در این راستا اقدامات لازم و پیگیریهای لازم انجام میشود.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی هم در این نشست گفت: مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس مصداق بارز کار ماندگار و زیرساختی در حوزه دفاع مقدس است که در استان مرکزی به برکت کنگره شهدای استان مرکزی این مرکز پیشرفت قابل قبولی دارد.
سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی افزود: امروز مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس استان مرکزی به محلی برای جمعآوری جوانان و نوجوانان تبدیل شده و در طول سال بیش از ۵۰۰ هزار بازدید توسط مردم صورت میگیرد.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب برای جلوگیری از تحریف و فراموشی دفاع مقدس و انتقال این فرهنگ ارزشمند به نسل جدید تاکید فراوان دارند و این مهم یک رسالت است و تمام دستگاههای مسئول باید در این راستا اهتمام داشته باشند.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی با بیان اینکه مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس استان مرکزی باید مرکز جذب جوانان و نوجوانان و انتقال دهنده فرهنگ غنی دفاع مقدس باشد، ادامه داد: تکمیل این مرکز از اهمیت بسیاری برخوردار است و پای کار آوردن اراده و عزمی راسخ در این خصوص ضروری است.
سردار کریمی بیان کرد: تحقق جهاد تبیین از تاکیدات مهم رهبر معظم انقلاب است و این مسئله در حوزه دفاع مقدس و حماسههای آن از اهمیت ویژهتری برخوردار است و مرکز موزه دفاع مقدس استان مرکزی میتواند به عنوان کانون فعالیت جوانان در حوزه جهاد تبیین نقش آفرینی کند.
وی گفت: همانگونه که استان مرکزی در برگزاری کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) و ۶ هزار و ۲۰۰ شهید رتبه برتر را کسب کرد و به عنوان الگو مطرح است.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی افزود: امروز باید در موضوع تکمیل مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان الگو باشد که لازمه آن مشارکت و تعامل همه جانبه تمام دستگاههای استانی است.
سردار کریمی اظهار داشت: مردم استان مرکزی در طی این چند سال با حضور چشمگیر در مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس علاقه خود به شهدا و مسایل مختلف دفاع مقدس را نشان دادند و تکمیل این مرکز از مطالبات مردمی و اولویت مهم استان است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس استان با همکاری و مشارکت دستگاههای استانی بویژه استانداری مرکزی هم اکنون، بیش از ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
سرهنگ پاسدار « غلامرضا کریمی» افزود: پیشرفت فیزیکی ساختمان مدیریت این مکان ۱۰۰ درصد، ساختمان گالریها ۶۸ درصد، سردرب ورودی ۱۰۰ درصد، دیوار لالهها ۹۰ درصد و محوطه ۷۰ درصد است.
وی بیان کرد: در استان مرکزی ۱۵۹ شهید گمنام و ۶۶ یادمان شهدا وجود دارد که ۱۷ یادمان نیمه کاره است و امید است با همت مسئولین استانی این تعداد از یادمانها هرچه سریعتر تکمیل شود و به مرکز فرهنگی برای مردم تبدیل شود.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما