به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، ابوالفضل خوشنویس در نشستی با جمعی از مسئولان استان افزود: با توجه به اینکه ایمنی جمعی با تکمیل چرخه تزریق واکسن کرونا محقق میشود، که این ادارهکل آمادگی کامل در راستای همکاری با دستگاههای ذیربط دارد.
وی ادامه داد: برای پیشگیری و مهار کامل کرونا بهترین راه همکاری اقشار مختلف جامعه با مسئولان بهداشت و درمان استان در شهرستان ها واکسیناسیون اتباع خارجی است ،هرچند در این راستا اقدام هایی شده ،همچنان این امور با همکاری مسئولان پیگیری میشود.
این مسئول بدون اشاره به آمار واکسیناسیون اتباع خارجی در یزد اظهارکرد: رعایت نکات بهداشتی و استفاده از ماسک و واکسیناسیون همگانی باید همه خود را مسئول بدانند و وظایف قانونی خود را رعایت کنند که این مورد از جمله موضوع مهم و اساسی است .
در این نشست مقرر شد با استفاده از ظرفیت معتمدان، متنفذان و همچنین ایجاد پایگاههای سیار واکسیناسیون در مراکز تجمع اتباع خارجی در یزد نسبت به افزایش پوشش واکسیناسیون آنها اقدام شود.
آمار دقیقی از تعداد اتباع خارجی ساکن در یزد اعلام نشده است اما آمارهایی که پیش از این ارایه شده مبین حضور حدود ۱۴۰ هزار شهروند کشورهای دیگر در استان یزد است.
بیشتر این افراد شهروندان افغان هستند ، تعداد کمی عراقی های مقیم استان و تعدادی هم کارشناسان ومتخصصان خارجی شاغل در برخی واحدهای تولیدی و صنعتی یزد هستند.
استان یزد یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت دارد و در مرکز جغرافیایی ایران واقع شده است و یزد با یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت ۱۱ شهرستان دارد که هماکنون از لحاظ رنگ بندی کرونایی وضعیت ۱۰ شهرستان قرمز است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید - ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
این ویروس با دستان آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود و کارشناسان همچنان توصیه می کنند مردم اصول سه گانه «شفا» یعنی شست وشوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی، اجتناب از ترددها و استفاده از ماسک را باید بیش از گذشته مورد توجه قرار دهند.
*** آگاهسازی افراد برای پیشگیری از سرقت جزو اولویت دستگاههای اجرایی باشد
به گفته سرپرست فرمانداری مهریز، مردم و دستگاههای دولتی در بحث ایمنسازی اداره ها و مجموعه های زیرپوشش باید توجه جدی داشته باشند و برای پیشگیری از وقوع سرقت مهمترین موضوع، آگاه سازی شهروندان است.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، محمد دهقان بنادکی در جلسه کمیسیون پیشگیری و مقابله از سرقت شهرستان افزود: اقدام پیشگیری و بازدارنده اولیه برای تاسیسات و تجهیزات از سوی دستگاههای دولتی و خدماترسان به خصوص بانکها و برخی اصناف در راستای پیشگیری از سرقت ضروری است.
وی ادامه داد: ضریب نفوذ شبکههای اجتماعی بالاست و باید از این ظرفیت و تشکلهای مردمی فعال برای آموزش و آگاهسازی مردم در مقابله و پیشگیری از برخی بزهکاری ها و آسیبهای اجتماعی مانند سرقت استفاده کرد و با توجه به ضرورت، دستگاههای متولی به سهم خود نسبت به اجرای مصوبه کمیسیون ،رفع کمبودها و نواقص توجه جدی داشته باشند.
همچنین در این نشست سرهنگ وحید احمدی فرمانده منطقه انتظامی مهریز گفت: برای پیشگیری از ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی به خصوص سرقت باید مردم و مسئولان بیش از گذشته با این نهاد همکاری کنند تاکنون این تعامل وجود داشته ولی باید بیشتر تقویت شود.
وی اظهار کرد: شهروندان باید نسبت به طرح دیدگاه و مسایل خود با پلس منطقه و همچنین از طریق تلفن ۱۱۰ موارد مورد نیاز را برای پیگیری و اقدام مناسب اعلام کنند که با جدیت و همراهی کامل در منطقه صورت میگیرد و برای پیشگیری از موارد سرقت به همت جمعی نیاز است .
در این نشست همچنین تعدادی از مسئولان دستگاههای دولتی در خصوص اهمیت کار فرهنگی و رسانهای برای پیشگیری از سرقت و آسیبهای اجتماعی در شهرستان به طرح دیدگاههای خود پرداختند.
در این نشست اشارهای به تعداد سرقتهای امسال در منطقه نشد و مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
فرمانده سپاه الغدیر یزد: تربیت نسل انقلابی به همکاری نیاز دارد
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد گفت: تربیت نسلی انقلابی بر اساس آموزههای دینی به همکاری مردم و مسئولان و همت دستاندرکاران نیاز دارد.
به گزارش عصر پنجشنبه روابط عمومی سپاه الغدیر یزد، سرتیپ رضا پور شمسی به مناسبت هفته تربیت اسلامی ( هشتم تا ۱۴ اسفند ) در پیامی نوشت: تربیت، ساختن و پیراستن انسان و آنگاه آراستن او به زیباییها و عظمتهاست، آنکه اندیشه ساختن دارد، رنج بزرگ ساختن را باید تحمل کند، آن هم ساختن انسان که هر لحظه خطری در کمین اوست.
وی اضافه کرد: تاریخ گواه و عبرت انسانهاست که برگ برگ آن صعود و سقوط انسان ها را به تصویر میکشد، گاه سقوط قله نشینان و هبوط بزرگان را از ملکوت به ناسوت و از خدا به خود روایت میکند.
وی در بخشی از پیام نوشت: گاهی از طبقه پایین اجتماع، مردان و زنانی برخاستند که حماسه عظیم و بی بدیلی را رقم زده اند که توفیق یافتند روح انسان ها را فتح و آرامش مرداب گونه بیدادگران را آشفته کنند.
پورشمسی اضافه کرد: پیام این تحولات دوگانه این است که اولاً انسان تربیت پذیر است و هر کس در هر نقطه و موقعیتی می تواند چیزی دیگر شود، ثانیاً باید مراقب و هوشیار بود هیچکس تضمین شده نیست و غفلت دره هولناکی است در برابر انسان، ثالثاً تربیت دشوار است، مستمر است و تربیت کنندگان ارجمند با راهی بی مرز مواجه اند که درنگی در آن آسیب زا خواهد بود.
« هر کس مربی است باید پیش از گفتن با خویش بگوید، پیش از نواختن تازیانه تنبیه بر دیگران، به خود نهیب بزند، هر کس مربی است باید بداند که روش های نو، پا به پای دانش نو، بایسته و اجتناب ناپذیر است، باید همواره یافتههای جدید را به کار گرفت و تجربه ها و ابزار تازه برای پیمودن راه در خدمت اهداف متعالی آورد.».
وی تاکید کرد که از اندیشه و رهنمود پدر امت و نظام، مقام معظم رهبری مدد میجوییم که در خصوص احیای برنامه های امور تربیتی فرمودند:« احیا امور تربیتی یک ضرورت است اما با حذف روشهای منسوخ گذشته و تغییر در تاکتیک ها متناسب با زمان و حفظ اصول و مبانی، جوانگرایی ، استفاده از هنر در کار، هنرمندانه کار کردن و اینکه منظور ما از تربیت، فقط تربیت دینی نیست بلکه یک نگاه کل نگر و جامعه نگر تربیت نسلی همه ابعادی و همه جانبه با جهت گیری دینی و الهی و اینکه نباید روش ها اصالت پیدا کنند، ما نیازمند تغییر روش ها هستیم؛ نباید روش، اصالتمند شوند و نگرش مکتبی باید بر اجراییات تقدم یابد.»
در بخشی از پیام گفته شد که هر کسی مربی است باید بداند که امور تربیتی، بهشت دردسرهای بزرگ است ، قبله گاه عاشقان دردسر طلب؛ مگر حضرت امام باقر (ع) نفرمودند که «الْجَنَّهَ مَحْفُوفَهٌ بِالْمَکَارِهِ» » : بهشت ارمغانی است در مقابل دردسرهای بزرگ.»
« مسئولین و آحاد جامعه و نهادهای مسئول فعال در اجتماع را توجه می دهم که آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند نسل آینده ساز را نه تربیت کندو نه آموزش کیفی دهد مگر اینکه ابتدا دستگاه ها و عناصر موثر درک موضوع کند و در کنار برنامههای آموزش و پرورش امور تربیتی نیز همراه و حامی ما باشد.»
فرمانده سپاه الغدیر یزد اظهارامید واری کرد که امورتربیتی بیش از پیش پایگاه درون مدرسهای را تقویت کند و برای مردمیسازی مدرسه با اولیای دانشآموزان همافزایی داشته باشد و در بخشی از فعالیتهای خود از آنها کمک بگیرد و در شخصیت سازی و پرورش نسل انقلابی، ارزشی و توحیدی برای ساختن آینده ایران اسلامی موثر تر از گذشته نقش آفرین باشد.
در سال تحصیلی جاری ۲۸۵ هزار دانش آموز در ۲ هزار و ۱۰۰ باب مدرسه در استان یزد تحصیل می کنند.
نظر شما