حسن ایزانلو روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این در صورتی است که تا اواخر دی ماه به دلیل نبود بارش و خشکسالی ها فقط ۳۰ درصد از ۲۱ هزار هکتار کشتزار دیم این شهرستان خراسان شمالی سبز شده بود.
امسال، ۳۱ هزار و ۵۰۰ هکتار غلات پاییزه در اراضی کشاورزی شهرستان کشت شد که از این میزان کشت، ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار محصول آبی و ۲۱ هزار هکتار دیم است که به دلیل کاهش بارندگی، خشکسالی و گرانی نهاده ها در مقایسه با سال گذشته ۳۰۰ هکتار کاهش دارد.
وی خاطرنشان کرد: در بارندگی های اخیر در برخی مناطق شاهد سیل بودیم که خسارتی به اراضی و باغ ها نداشته و با توجه به بارش های مناسب امید می رود محصول قابل قبولی برداشت شود.
ایزانلو اضافه کرد: با توجه به نزدیک شدن فصل بهار، سرمای بهاره تاثیر و خسارتی بر اراضی دیم نخواهد داشت ولی توصیه می شود کشاورزان از اکنون استفاده از کود سرک را شروع و از کود یارانه دار پتاسه جهت مقابله با خشکسالی و افت شدید سرما استفاده کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: حدود نیمی از سطح اراضی این شهرستان از روش آبیاری نوین استفاده می کنند.
شهرستان ۱۵۷ هزار نفری شیروان در سال های اخیر دوران خشکسالی و کمآبی سختی را به خود دیده و حتی در مناطق مختلف به ویژه تعدادی از روستاها مردم برای تامین آب شرب با مشکل مواجه شده اند.
این شهرستان ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی دارد که ۱۲ هزار بهره بردار از این بخش ارتزاق می کنند.
نظر شما