عین الله احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۰۰ نماد با امکانات اولیه و ضایعات در انبارهای شهرداری به شکل های متنوع و زیبا ساخته شد که در آن از طرح و برنامه های هنرمندان و صاحب نظران شیروانی بیشترین استفاده شده و همچنان از افرادی که طرح و ایده ای دارند دعوت به همکاری می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: همکاران شهرداری با حذف برونسپاری و استفاده از ظرفیت داخلی با خلاقیت های خود نسبت به ساخت نمادهای نوروزی شکیل و زیبا اقدام کردند.
وی با اشاره به لزوم خودکفایی شهرداری در حوزه های مختلف با هدف کاهش هزینه ها اضافه کرد: بعد از خودکفایی در تامین گل مورد نیاز شهرداری با راه اندازی گلخانه، شاهد افتتاح و فعالیت کارگاه موقت نماد سازی شهرداری هستیم که توسط پرسنل مدیریت شهری اداره می شود.
احمدی افزود: نماد های شهری شهری نقش مهمی در انتقال مفاهیم فرهنگی و اجتماعی به شهروندان ایفا می کند همچنین می تواند در نوع نگرش شهروندان به محیط زیست و ارتباط مردم با محیط پیرامون زندگی خود اثرگذار باشد.
وی گفت: چیدمان المانهای مناسبتی نمایانگر آداب، رسوم، سنتها و نمادهای فرهنگی شهرها است که این امر می تواند سنن و آیین کهن ایرانی را که به دست فراموشی سپرده شده اند احیا کند بنابراین در این زمینه سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری هر ساله از هنرمندان برای طراحی المانهای شهری دعوت می کند.
شهردار شیروان گفت: در کنار این نماد ها ارتقای ظاهری شهر و رنگ آمیزی جداول در حال انجام است تا شهر در آستانه نوروز رنگ جدید بگیرد.
شهر شیروان با ۸۵ هزار نفر جمعیت دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی است و در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما