اردوی راهیان نور دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سر گرفته شد

مشهد- ایرنا- سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اردوهای راهیان نور این دانشگاه در پی وقفه ناشی از بحران شیوع ویروس کرونا همزمان با ماه شعبان‌المعظم در روزهای پایانی سال ۱۴۰۰ دوباره فعال شد.

دکتر محمدرضا صابری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در تشریح فعالیتهای این معاونت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: همه‌ساله تا پیش از بحران شیوع ویروس کرونا اردوهای فرهنگی و تفریحی متنوعی از سوی این مرکز آموزش عالی رای دانشجویان و استادان برگزار می‌شد که در این دوره به دلیل محدودیتهای بهداشتی پیشگیرانه تعداد آنها کاهش یافت. 

وی ادامه داد: با این وجود اردوهای برپا شده تاکنون بسیار اثربخش بوده‌اند به‌ خصوص اردوهای زیارتی و جهادی لذا بر همین اساس فعالیت اردوهای راهیان نور دانشگاه علوم پزشکی مشهد از هفته آینده آغاز شده تا علاقه‌مندان راهی این سفر معنوی شوند. 

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر این اساس ۲۸۰ نفر شامل ۲۵۰ دانشجو و ۳۰ نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه در روزهای پایانی سال ۱۴۰۰ به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند.

وی افزود: هرچند تاکید بر سفرهای کاروانی است اما این اردوهای راهیان نور شامل حضور خانوادگی و کاروانی مسافران می‌باشد تا با بهره‌گیری فعالیت "راوی کاروان" در جریان بازدیدی مناطق جنگی سابق، شنونده خاطرات دوران جنگ هم باشند. 

دکتر صابری در ادامه داد گفتگو با خبرنگار ایرنا "ارائه خدمات حوزه سلامت در بخشهای مختلف ظرف دوره بحران کرونا، فعالیتهای فرهنگی دانشجویی، جشنواره سیمرغ با حضور دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و همچنین همایش کشوری توانمندسازی کارشناسان مشاوره سلامت روان در حوزه‌های علمی و فرهنگی" را از دیگر اقدامات فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی امسال تاکنون برشمرد. 

وی ادامه داد: ساخت خانه دانشجو با ظرفیت پذیرش هزار زوج دانشجو در راستای رفع دغدغه مشکلات مسکن این گروه از دانشجویانو تشویق بیشتر دانشجویان به امر ازدواج و همچنین در دستور کار قرار گرفتن ساخت خوابگاه دانشجویان دختر با ظرفیت بیش از ۷۰۰ نفر، از دیگر اقدامات این دانشگاه در سال جاری می‌باشد.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بازسازی مرکز رفاهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ظرفیت طبخ هشت هزار پرس غذا در هر وعده برای پذیرایی از دانشجویان، دانشگاهیان و خانواده‌های آنان از دیگر اقدامات این معاونت بوده‌اند.

وی همچنین به برنامه ساخت درمانگاه ویژه دانشجویان به عنوان یکی از اقدامات مورد توجه اشاره و بیان کرد: موارد شاخص اجرا شده در حوزه فرهنگی نیز شامل "جشنواره قرآنی هدهد" با حضور شش هزار نفر کارکنان و خانواده‌های آنان، تأسیس مدرسه مجازی قرآن دانشگاه علوم پزشکی مشهد و فعالیت در تمامی عرصه‌های قرآنی، گردش پرچم متبرک گنبد حرم مطهر رضوی در بیمارستانها و همچنین برگزاری مراسم دومین سالگرد شهید سلیمانی هستند. 

دکتر صابری افزود: اقامه نماز جماعت در هر سه نوبت به‌خصوص نماز صبح یکی دیگر اقدامات فرهنگی و قابل توجه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده که این کار با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه‌ها در زمان فعالیت خوابگاه‌ها همه روزه انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تلاش معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر این است که تا حد امکان از ظرفیت حداکثری دانشجویان با مدیریت خودشان در حوزه‌های مختلف بهره‌ گرفته شده و نواقص و مشکلات حوزه دانشجویی با همکاری مسوولان بخشهای مختلف دانشگاه به بهترین نحو برطرف شوند. 

دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب پزشکی شرق کشور ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۰ هزار کارمند بهداشتی و درمانی دارد. همچنین معاونتهای بهداشتی، درمانی، پژوهشی، غذا و دارو، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی در چارچوب این دانشگاه فعالیت دارند.

۳۰ درصد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۱۶۱ رشته و در مقاطع مختلف تحصیلی اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد، تخصص و فوق‌تخصص دانشکده‌های پرستاری و مامایی، پزشکی، بهداشت، پیراپزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و طب سنتی مشغول تحصیل هستند.

افزون بر ۱۰ هزار پرستار در مراکز درمانی و بیمارستانهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح استان خراسان رضوی فعالیت می‌کنند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۵ شبکه بهداشت و درمان، هفت دانشکده،  ۴۶ مرکز تحقیقاتی و ۲۳ بیمارستان را زیر پوشش دارد.
افزون بر ۷۵ درصد جمعیت شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha