دکتر محسن افشارچی روز یکشنبه در بازدید از پارک علم و فناوری زنجان با اشاره به اینکه هیچ تبعیضی بین فضاهای فرهنگی و غیر آن قائل نیستیم، افزود: برای حل مشکل مکان پارک علم و فناوری استان زنجان همراهی دستگاههای اجرایی امری مهم محسوب میشود.
وی یادآوری کرد: یکی از علل عقب ماندگی استان نبود تلاش فراوان است که تحقق این مهم می تواند ما را به نتیجه مطلوب برساند.
استاندار زنجان خاطرنشان کرد: فضای بدون استفاده زیادی در استان وجود دارد که طبق تصمیم گیری ها تلاش می کنیم با فروش آنها کمکی به صندوق توسعه استان شود البته این در صورتی است که دستگاههای متولی امر در مشکل به وجود آمده پارک علم و فناوری همکاری نداشته باشند.
وی اظهار داشت: بر این اساس صندوق توسعه استان به منابع نیاز دارد که در این خصوص مولدسازی ها انجام خواهد شد.
مدیرکل راه شهرسازی استان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه چند پروژه نیمه تمام به قدمت حتی هشت سال وجود دارد که به دلیل عدم تامین اعتبار، راکد مانده است، گفت: در این خصوص برای این پروژه ها هزینه های نگهداری تحمیل می شود که حتی این محل ها به مراکز ناامنی تبدیل شدهاند.
مسعود بیات منش افزود: هنرستان دخترانه و هنرستان هنرهای تجسمی از جمله پروژه هایی هستند که در منطقه پونک واقع شده و به ترییب چهارو ۵۰۰ مترمربع و سه هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنای مکان های یاد شده را تشکیل می دهد.
این مسوول با بیان اینکه برای تکمیل این ۲ پروژه حدود ۴۰ میلیارد تومان مورد نیاز است، گفت: طی سال گذشته به رییس سابق پارک و فناوری استان پیشنهاد دادیم که یکی از این مکان های نیمه تمام با تامین اعتبار سازمان مدیریت برنامه ریزی در اختیار آنها قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه بهترین تصمیم برای رفع مشکل مکان پارک و فناوری استان بدون نگاه تعصبی و بخشی نگری، استفاده از فضاهای بدون استفاده است، اضافه کرد: در تامین اعتبار فضاهای فرهنگی برای تکمیل و یا نگهداری آن ناتوان هستیم که مجبوریم این مهم را به بخش خصوص واگذار کنیم.
بیات منش با تاکید بر اینکه در صورت همکاری های بین بخشی امیدوارم این پروژه های نیمه تکمیل استان در مدت ۲ سال به پایان برسد، خاطرنشان کرد: علاوه بر آن پروژه کتابخانه مرکزی زنجان نیز با پیشرفت ۱۵ درصدی با زیربنای ۱۸ هزار مترمربع نیمه تکمیل باقی مانده است.
نظر شما