به گزارش ایرنا از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیرضا معاف در دومین جلسه شورای برنامه ریزی بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گفت: بی شک شکل گیری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از برکات انقلاب است و در صورت کسب اجازه از ستاد ملی مقابله با کرونا و موافقت آن ستاد با حفظ تمام دستورالعمل های بهداشتی امسال شاهد برگزاری آن به شکل حضوری هستیم.
وی بر لزوم بسیج و گسیل حداکثری در استفاده از ظرفیت های جامعه قرآنی در حوزه های حاکمیتی و مردم نهاد در امر برگزاری هر چه با شکوه نمایشگاه قرآن کریم و ضمن تشریح بخش های مختلف نمایشگاه، بر لزوم برنامه ریزی منسجم تاکید کرد.
حامد منیری مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت (ع) معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اوایل بهمن ماه در گفت و گو با خبرنگار معارف ایرنا گفته بود: تاکنون چند جلسه برای برپایی نمایشگاه قرآن کریم برگزار شده و نقاط قوت و ضعف را بررسی کرده ایم. البته فقط بحث مجازی و حقیقی برگزار شدن آن مطرح است. در هر صورت ما برای برگزاری نمایشگاه قرآن چه به صورت حضوری و چه به صورت مجازی آمادگی داریم و اگر مانعی وجود نداشته باشد، این نمایشگاه حضوری خواهد بود.
وی درباره فعالیت بخش بین الملل در نمایشگاه قرآن گفت: این موضوع از حوزه کاری ما خارج است و مربوط به اداره کل ارتباطات و هماهنگی و در نهایت معاونت قرآن است. البته دبیرخانه نمایشگاه قرآن از ابتدا در سطح معاونت قرآن تشکیل شده است و اکنون نیز در دفتر تبلیغ و ترویج فعال است و قبل از این نیز در معاونت بوده است اما این که در آینده چه سیاستی باشد، هنوز مشخص نیست.
نخستین نمایشگاه مجازی قرآن کریم با شعار «قرآن، کتاب رشد و رویش» در اردیبهشت ماه سال جاری مصادف با دهه آخر ماه مبارک رمضان به صورت مجازی برگزار شد که در این نمایشگاه مجازی دو بخش اصلی فروشگاهی و محتوایی در نظر گرفته شده بود. بخش فروشگاهی به فروش کتاب های چاپی در حوزه دین و دفاع مقدس اختصاص داشت و بخش محتوایی نیز در ۱۵ محور مانند مشاوره، معرفی موسسات و سایت های قرآنی، نرم افزارها و پیام رسان های قرآنی، نگارخانه، نشست ها، آواها و نغمات، برترین محصولات و ترجمه و تفسیر قرآن فعال بود.
نظر شما