به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، رضا سلطانی مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارس پلاسما پوشش گفت: این شرکت تنها شرکت تولید کننده پوشش ضدسایش و خوردگی قالبهای مسی شرکتهای فولادی در کشور است.
وی درمورد ویژگیهای این محصول اظهار داشت: در سیستم پوشش ترمال اسپری پودر مواد مذاب با سرعت بالا روی سطح قطعات پاشیده میشود که این پودر قطعات را در مقابل اکسیداسیون و خوردگی مقاوم میکند.
این فناور تصریح کرد: این پوشش نسبت به سایش و خوردگی برای قالبهای مسی شرکتهای فولادی نیز کاربرد دارد که ما تنها تولید کننده این محصول برای شرکتهای بزرگ فولادی هستیم. هدف ما ارائه خدمات مناسب به صنایع در مواردی همچون خوردگی در دمای بالا، سایش در شرایط سخت و همچنین پوششهای سرامیکی برای حفاظت در دماهای بسیار بالا و یا عایقسازی الکتریکی قطعات توسط این پوششهای سرامیکی است.
سلطانی ادامه داد: این پوشش میتواند محصول را نسبت به خوردگی و اکسیداسیون در دمای بالا مقاوم کند و برای صنایع دیگری چون نفت، پتروشیمی، پالایش و توربینهای گازی کاربرد دارد بنابراین طیف وسیعی از صنایع میتوانند از این پوشش برای بالا بردن عمر قطعات خود استفاده کنند.
وی درمورد واردات این محصول گفت: همچنان میزان قابل توجهی از این محصول به کشور وارد میشود اما ما با شرکت فولاد مبارکه اصفهان قرارداد همکاری داریم و آنها برای محافظت از قالبهای خود که همگی وارداتی هستند از این پوشش استفاده میکنند که در این صورت عمر قالب آنها تا سه برابر افزایش میدهد. بنابراین برای شرکتهای فولاد ساز ارزش افزوده ایجاد میکند.
مدیرعامل شرکت پارس پلاسما پوشش در مورد برنامههای آینده این شرکت توضیح داد: تصمیم گرفتیم که در تولید قطعات و افزایش کارایی قطعات مورد نیاز صنعت فولاد ورود کنیم. ما یک سیستم ساده نداریم. البته در ابتدا از یک سیستم ساده شروع کردیم و به مرور سیستم پلاسما نیز به فرآیند ما اضافه شد.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، سلطانی در مورد مزیت رقابتی شرکت متبوع خود با رقبای داخلی خاطرنشان کرد: ما نماینده انحصاری شرکت جیتیوی آلمان در خاورمیانه برای فروش ماشینآلات، تجهیزات و مواد مصرفی هستیم. شرکت جیتیوی از پیشگامان صنعت سیستمهای پوششدهی حرارتی است که به صورت بینالمللی به تولید و توسعه اینگونه ماشینآلات مشغول به فعالیت است.
وی به تسهیلات دریافتی این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد و اظهارداشت: میزان تسهیلات مصوب صندوق نوآوری و شکوفایی برای محصول ما ۳۰۰ میلیون تومان بود اما به دلیل عدم وجود وثیقه مورد نیاز تنها از مجوز هیات علمی خود استفاده کردیم و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات تولید صنعتی دریافت کردیم.
نظر شما