قاسم جلیلینژاد روز یکشنبه در جلسه بررسی وضعیت فعالان فناوری اطلاعات آذربایجانغربی، افزود: این تسهیلات از محل وام وجوه اداره شده به همه شرکتهای خصوصی و تعاونیهای دارای قرارداد فعال در این حوزه با دستگاههای دولتی وعمومی پرداخت میشود.
وی ادامه داد: حمایت از کسب و کارهای نوپا و غیر نوپا، ارتقا و توسعه کاربرد و افزایش توانمندی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) استان از اهداف این طرح است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی گفت: حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به بخش تولید ثروت و ایجاد اشتغال در کشور تبدیل شده است و با فراهم شدن زیرساختهای مناسب این بخش زمینه اشتغال فارغ التحصیلان این حوزه فراهم میشود.
جلیلینژاد ادامه داد: بر اساس آخرین آمار اعلام شده توسط نرمافزار ارائه دهنده برنامههای موبایلی، این استان در بخش تولید برنامههای موبایلی رتبه چهارم کشور را دارد.
وی اظهار داشت: ۸۴۴ تیم برنامهنویس در حوزه نرمافزار و انیمیشن در آذربایجانغربی فعالیت دارند و این مهمترین عامل کسب رتبه برتر کشوری برای استان است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی تاکید کرد: جوانان این استان توانستند بیش از یکهزار و ۵۰۰ برنامه موبایلی را تولید و روانه بازار هدف کنند.
در سال ۱۳۹۰ با تصویب مجلس شورای اسلامی و ابلاغ معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رییس جمهوری ساختار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استانها تغییر کرد و ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانها به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر و ناظر بر زیرمجموعههای پست، پست بانک و شرکت ارتباطات زیرساخت (بخش دولتی) و شرکتهای خصوصی حوزه ارتباطات وفناوری اطلاعات تاسیس شد.
تمامی وظایف سازمانهای وابسته به وزارت از قبیل سازمان تنظیم مقررات، سازمان فناوری اطلاعات و غیره از طریق این اداره کل های استانها پیگیری میشود و در همین راستا وظایف این ادارات کل جهت تحقق اهداف بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهار بعد نظارت امنیتی و حفاظتی، نظارت مدیریتی، نظارت برنامهای و نظارت مقرراتی تعریف شده است.
نظر شما