محمد اصغرزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این طرح نظارتی که از ۱۴ اسفند آغاز شد و تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت، هزار و ۱۴۲ اکیپ ثابت و سیار شامل هزار و ۸۲۰ نفر در این مدت مشغول بازرسی فرآوردههای خام دامی خواهند بود.
وی بیان کرد: بهطور متوسط روزانه ۱۹ اکیپ و ۳۲ نفر از همکاران بر نحوه فعالیت و خدماتدهی در رستورانها، قصابیها و دیگر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت میکنند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز است گفت: مصرف فرآوردههای فاقد مهر و لیبل دامپزشکی به هیچ عنوان توصیه نمیشود و امکان بروز انواع بیماریها را افزایش میدهد.
وی اضافه کرد: اکیپهای بازرسی از ساعت هشت صبح تا شامگاه هر روز در قالب ۲ شیفت کاری اقدام به بازرسی مکانهای هدف میکنند و هرگونه فرآورده خارج از نظارت دامپزشکی جمعآوری و معدوم خواهد شد.
اصغرزاده گفت: نظارت بر مراکز عرضه، هتل و رستورانها، مراکز اقامتی، سردخانهها، قصابیها، ماهیفروشیها، خودروهای حمل و نقل، کشتارگاههای دام و طیور از مهمترین ماموریتهای برنامهریزی شده برای تیمهای بازرسی و نظارت است.
وی از مردم نیز خواست هرگونه موارد تخلف را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند تا کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در اسرع وقت اقدام کنند.
نظر شما