به گزارش خبرنگار علم و آموزش ایرنا، علی وحدت روز دوشنبه در مراسم افتتاح سرای نوآوری صنایع خلاق در محل قبلی دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی در خیابان فلسطین تهران افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان سال گذشته برخی از شرکت های خلاق را به عنوان دانش بنیان معرفی کردند.
وی با بیان اینکه شرکت های خلاق در گذشته به عنوان هزینه دیده می شدند، بیان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان برای استقرار این شرکت ها در قالب تسهیلات هزینه کرده است.
وحدت یادآور شد: درآمد شرکت های خلاق در دنیا دو هزار و ۷۰۰ میلیارد دلار است. در کشور ما نیز باید به چنین درآمدی توجه شود. در ۲سال گذشته ظرفیت بزرگی در شرکت های خلاق ایجاد شده است.
وی ادامه داد: معاونت علمی شاخص هایی برای دانش بنیان شدن شتاب دهنده ها دارد. برخی از شتاب دهنده ها دانش بنیان شده اند. در این خصوص آمادگی داریم از خانه های خلاق در صورت دانش بنیان شدن حمایت کنیم. همچنین آمادگی داریم برای بخش هایی از جمله حوزه علوم شناختی و فناوری اطلاعات که در این سرا فعال می شود، خط اعتباری ویژه در نظر بگیریم.
به گزارش ایرنا، سرای نوآوری صنایع خلاق به همت دانشگاه آزاد اسلامی، شتاب دهنده عطار و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی در فضای ۱۵ هزار متری دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران با هزینه ای بالغ بر ۴۸ میلیارد تومان برای فعالیت استارتاپ ها، شتاب دهنده ها و شرکت های خلاق حوزه فرهنگ و هنر فعالیت خود را آغاز کرد.
در حال حاضر دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی در مجتمع ولایت دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه سوهانک مستقر است و ساختمان آن به سرای نوآوری صنایع خلاق اختصاص یافته است.
نظر شما