به گزارش ایرنا، سید امید خلیل زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان به منظور نظارت بر مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی از ۱۴ اسفند ماه آغاز شده و تا ۱۲ اردیبهشت سال آینده اجرا می شود.
وی بیان کرد: حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
خلیل زاده اضافه کرد: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی در دو شیفت کاری در سطح استان اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی وجود دارد گفت: لازم است شهروندان فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه کنند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: شهروندان از خرید گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
وی اضافه کرد: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان مستقر در اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی با شماره تماس ۳۲۷۷۸۷۰۱– ۰۴۴ و سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ و شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس ۳۲۴۲۶۸۴۸ -۰۴۴ از ساعت هشت تا ۱۴ و از ساعت ۱۴ تا ۲۰ عصر آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمایی و پاسخگویی به سوالات و گزارشات مردمی است.
به گزارش ایرنا، طرح نظارت بهداشتی ایام نوروز در راستای کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، رستوران ها و غذاخوری های فعال در ایام تعطیلات نوروزی با همکاری ۱۰۴ نفر از ناظران بهداشتی دامپزشکی آذربایجان غربی در دو شیفت کاری انجام می شود.
نظر شما