مهدی هودگر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این جشنوارهها در راستای تحول دانشگاه آزاد اسلامی کشور به سمت دانشگاه نسل سوم و چهارم راه اندازی شدند تا دانشگاهها از رویکرد پژوهشی به رویکرد کارآفرینی سوق یابند.
وی افزود: فراخوان سراسری در این خصوص برای جذب یکهزار ایده نوآور پیرامون کسب و کارهای نوپا و استارت آپ در کل کشور زده شد و یکهزار تیم پژوهشی و آزمایشی زیرساختی با سرمایه گذاری اولیه سازمان دانشگاه آزاد و سرمایه گذارانی چون شتاب دهندهها تشکیل شد.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول بیان کرد: تفاهمهایی در این خصوص بسته شد تا ایدهها و استارت آپها شناسایی و درنهایت در دانشگاههای کل کشور از جمله دزفول مستقر شوند و حرکت خود به سمت دانشگاه کارآفرین را آغاز کنند.
وی با اشاره به پی ریزی پنج رویداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول افزود: ایدههایی با موضوعات کسب و کار دیجیتال و نرمافزارهای موبایلی، نوآوری در حوزه مواد و انرژی، ریزفناوری کشاورزی و محصولات ارگانیک، ریزفناوری مهندسی پزشکی، پزشکی و کسب و کارهای فرهنگی مبتنی بر فعالیتهای علوم انسانی ارائه شد.
هودگر با بیان اینکه ایده کسب و کار از طریق علوم انسانی برای نخستین بار در دزفول ارائه و با استقبال خوبی در رشتههای علوم انسانی همراه شد، گفت: این ایده تلنگری بود تا بتوان در رشتههای علوم انسانی نیز درآمدزایی کرد و دانشجویان و اعضای هیات علمی را به سمت ایجاد کسب و کار دانش محور سوق داد.
وی بیان داشت: برندگان نهایی این رویداد در مسابقات کشوری و استانی معرفی میشوند تا جزو یکهزار ایده برتر کشور برای جذب سرمایه قرار گیرند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول گفت: حدود ۴۰ درصد افراد شرکت کننده در این رویداد غیربومی و ۶۰ درصد بومی بودند و با وجود اطلاع رسانی کم در سطح شهرستان، ایدههایی نیز از دزفول ارائه شد و شرکتکنندگان از آموزشهای ارائه شده راضی بودند.
وی افزود: تیم داوری این ایدهها متشکل از پنج تیم چهار نفره شامل دانشگاهی و بسیج مهندسی در تخصصهای مختلف بودند که ایده های ارائه شده را از نظر توجیه اقتصادی، فرآیند استاندارد کسب و کار، فنی و علمی بررسی کردند.
نتایج جشنواره ایده آرا
هودگر با بیان اینکه ایدههای برتر برای شرکت در مرحله استانی و کشوری معرفی خواهند شد، اظهارداشت: در رشته مواد و انرژی علی حیدری مقدم نفر اول، نادر رستمی زاده نفر دوم و علی شهروزیانفر نفر سوم شدند.
وی محبوبه عبدالهی، علی یزدی نژاد و سعید مشتاقی را نفرات سوم رشته نوآوری در علوم انسانی، ایده خلاقانه اعلام کرد و افزود:در رشته زیست فن آوری در کشاورزی نیز فرزاد صباغ زاده نفر اول، بهنام حبیبی نفر دوم و میلاد فرهی نفر سوم شدند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول گفت: در رشته فناوریهای نوین در حوزه پزشکی و سلامتی نیز مریم غیبی پور نفر اول، مهرداد رادمهر نفر دوم و مهدی گلخواه نفر سوم شدند.
هودگر افزود: در رشته کسب و کار دیجیتال و نرمافزارهای افزار موبایلی نیز مهدی توکلی نژاد نفر سوم شد.
نظر شما