عابدین خرّم روز سه شنبه در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان، اظهار داشت: فرهنگ ایثار، شهادت و روحیه جهادی و انقلابی از مهمترین دغدغههای رهبر معظم انقلاب است و در منظومه فکری امامین انقلاب به عنوان عامل دوام و بقای نظام مطرح شده است.
وی بر انجام اقدامات نوآورانه متناسب با فضای جامعه و استفاده از ظرفیتهای هنری و رسانهای در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد و گفت: مسأله مهم در این حوزه همراهی مردم است و هر کاری که با همراهی مردم انجام شود ماندگار خواهد بود.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر شناسایی استعدادها و توانمندسازی جامعه ایثارگران و فرزندان شهدا و جانبازان تأکید کرد و گفت: میخواهیم مسائل و مشکلات این قشر در این دولت حل شود که این امر نیازمند شناخت واقعی از نیازها و خدمات مورد نیاز آنهاست.
وی با بیان اینکه اشتغال و مسکن از نیازهای اصلی جامعه ایثارگران است، افزود: مسئولان باید بر عملکرد مجموعه تحت مدیریت خود در رابطه با مسائل این قشر نظارت جدی داشته باشند.
خرّم همچنین خواستار تشکیل کارگروههای تخصصی شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، تشکیل منظم جلسات این شورا به صورت فصلی و ارزیابی عملکرد دستگاهها در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شد.
استاندار آذربایجان شرقی درخصوص ساماندهی گلزارهای شهدا نیز به برخی گلهمندیها در این زمینه اشاره کرد و گفت: ملاک و معیار ساماندهی باید مشخص شود و ضمن حفظ آثار شهدا، از الگوهای موفق در این زمینه استفاده شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه، شهدا، جانبازان و آزادگان را هویت و میراث معنوی انقلاب اسلامی دانست و گفت: هر حرکتی در جهت تقویت فرهنگ ایثار و شهادت، درواقع تقویت هویت انقلاب است.
جهانبخش سلمانیان با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت یک موضوع فرابخشی و فراسازمانی است، گفت: این فرهنگ باید به لایههای مختلف جامعه منتقل شود و خود مردم در این زمینه پیشرو باشند.
وی خاطرنشان کرد: ایثار و از خودگذشتگی شهدایی مانند خلبانان سانحه اخیر در تبریز، خط بطلانی بر فلسفه مادی غرب درباره انسان است و این همان فرهنگی است که انقلاب اسلامی ایران به نمایش گذاشت و هر روز بالندهتر میشود.
سلمانیان درخصوص مرمت و ساماندهی مزارهای شهدا نیز گفت: هر مزار شهید به تنهایی یک میراث معنوی و فرهنگی است و نمیتوان برای همه آنها یک شکل ثابت، طراحی و اجرا کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی هم از اشتغال ۷۰۴ نفر از ایثارگران استان در بخش دولتی و ۶۷۸ نفر در بخش خصوصی و ارائه تسهیلات خوداشتغالی به ۴۵۶ نفر در سال جاری خبر داد و گفت: در حوزه مسکن هم تاکنون ۵۰۰ نفر از ایثارگران تسهیلات دریافت کردهاند.
عباس پورحسن افزود: هزینه کرد ۲۰ درصد بودجه فرهنگی دستگاهها در حوزه ایثار و شهادت و تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران جزو الزامات قانونی است که در برخی دستگاهها عمل نمیشود و نیاز به پیگیری جدی دارد.
تبریز - ایرنا - استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر جلب همراهی مردم در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و استفاده از ظرفیتهای هنری و رسانهای در این زمینه، گفت: توانمندسازی و حل مسائل و مشکلات ایثارگران از اولویتهای دولت سیزدهم است و تمام مدیران باید در این خصوص با برنامه عمل کنند.
اخبار مرتبط
-
معاون رییس جمهور:
مشکلات ایثارگران در دولت سیزدهم با جدیت بیشتری پیگیری میشود
ساری - ایرنا- معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: با توجه به مردمی…
-
معاون سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران:
بازنشستگی جانبازان و آزادگان سال آینده عملیاتی میشود
بوشهر –ایرنا – معاون تعاون و امور اجتماعی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: براساس…
-
معاون بنیاد شهید: برنامه عملیاتی برای رفع مشکلات جامعه ایثارگری طراحی شده است
یاسوج - ایرنا - معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: برنامه عملیاتی…
نظر شما