۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲
کد خبر: 84678240
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۲ صندوق اعتباری خرد زنان روستایی در استان مرکزی فعال است

اراک - ایرنا - مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: ۳۲ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری در شهرستان‌های این استان فعال است.

«راشین پورمتین» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۵۸۴ عضو شامل ۶۹ زن سرپرست خانواده و ۵۱۵ نفر عضو عادی در صندوق‌های خرد زنان سرپرست خانواده در سطح استان مرکزی عضویت دارند.

وی ادامه داد: این صندوق‌ها در مناطق روستایی و عشایری شهرستان‌های زرندیه، محلات، تفرش، ساوه، کمیجان و خمین به پرداخت تسهیلات و خدمت رسانی به زنان سرپرست خانواده را برعهده دارند.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری، تشکل‌هایی هستند که از سوی دفتر واحد توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری در سطح روستاها ایجاد و با این امکان زمینه دسترسی به منابع مالی، استفاده آسان و سریع این قشر از تسهیلات کم بهره برای فعالیت های کشاورزی امکان پذیر شده‌است.

پورمتین گفت: در این صندوق‌ها تسهیلات برای انجام اقدامات کشاورزی و تولیدی با اولویت فعالیت‌های گروهی پرداخت در اختیار زنان روستایی و عشایری قرار می گیرد.

وی ادامه داد: تسهیل و تسریع دسترسی زنان روستایی به منابع مالی و اعتباری برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی، ترویج فرهنگ پس انداز در بین این قشر و توسعه کسب و کارهای کوچ از جمله اهداف تشکیل این صندوق‌ها است.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: گسترش مشاغل خانگی، افزایش ضریب امنیت غذایی خانوار روستایی و افزایش سطح تعامل زنان روستایی، عشایری و گسترش سرمایه اجتماعی از دیگر اهداف تشکیل صندوق خرد زنان روستایی و عشایری است.

پورمتین گفت: توانمندسازی اعضای صندوق‌ها با ارایه آموزش‌های مربوط به کار آفرینی و ایجاد فرصت های شغلی جدید، بازار یابی، بازار رسانی محصول و فرآورده تولیدی، آموزش های تخصصی کشاورزی و دامپروری و صنایع تبدیلی، حسابداری مقدماتی که اکنون توسط مدیریت هماهنگی ترویج و مسئولین آموزش زنان روستایی در شهرستان های استان در حال انجام است از جمله اقدامات برای توانمند سازی صندوق های اعتبارات خرد زنان روستای در استان مرکزی است.

استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.

۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.

استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha