۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۴۵
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 84678799
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

یادمان شهید گمنام حوزه علمیه خواهران ملایر افتتاح شد

همدان- ایرنا- همزمان با فرا رسیدن بزرگداشت سالروز شهدا و هفتمین سالگرد شهید گمنام حوزه علمیه خواهران حضرت زینب(س) ملایر، یادمان این شهید گمنام با حضور مسئولان این شهرستان افتتاح شد.

به گزارش ایرنا؛ کارشناس ادیان و مذاهب و روایتگر دفاع مقدس روز پنجشنبه در یادواره هفتمین سالگرد شهید گمنام حوزه علمیه خواهران ملایر و افتتاح یادمان این شهید والامقام اظهار داشت: شهادت مزد زندگی مجاهدانه است.

حجت الاسلام "محمدباقر نادم" بیان کرد: شهادت مزد کسانی است که در ایام حیات‌شان مجاهدانه زندگی کردند و تمامی موانع و سختی‌ها را از مسیر راه خود بردارند.

وی سیاست مدیریت ولایی را سیاست مدیریت برتر امروز دانست و گفت: سیاست مدیریت والایی همان سیاستی است که بچه رزمندگان را زیر ترکش‌های دشمن به جبهه‌های نبرد کشاند و جانشان را دادند تا حرف امام راحل بر زمین نماند، این نظام ولایی است.

مدرس حوزه علمیه خواهران با تاکید بر اینکه نظام ولایی و زنده بودن شهدا را باید به نسل بعد از جنگ بازگو کنیم، افزود: همه ما روزی باید طعم مرگ را بچشیم، پس بهتر است همانند شهدا سرمایه‌گذاری کرده و با استفاده از قرآن، مرگ خود را به شهادت تبدیل کنیم.

یادمان شهید گمنام حوزه علمیه خواهران ملایر افتتاح شد

حجت الاسلام نادم با اشاره به اینکه شهدا با شهادت مانا شدند و از هر پست و مقام دنیوی دوری کردند، ادامه داد: ما شهید همدانی‌ها، شهید سلیمانی‌ها و شهید کاظمی‌ها را دادیم تا امنیت و آرامش امروز را داشته باشیم و بتوانیم از مقام شهدای والامقام و شهدای گمنام تجلیل کنیم.

وی شهدا را تجلی کربلای قرن ۲۱ دانست و اظهار داشت: شهدا ستارگان آسمان امروز هستند و با این ستارگان می‌توان راه رستگاری را پیدا کرد.

حجت الاسلام نادم تاکید کرد: راهی که شهدای والامقام با خون و جان خود هموار کردند، باید با همت و زندگی مجاهدانه خود این راه حفظ کرده و ادامه دهیم.

شهردار ملایر نیز گفت: در حال حاضر در ۶ نقطه شهر یادمان شهدا برای شهدای گمنام احداث شده که سه شهید گمنام در مجموعه بام ملایر، پنج شهید گمنام در میدان امامزاده عبدالله(ع)، سه شهید گمنام در دانشگاه ملایر، در هر یک از حوزه‌های علمیه برادران و خواهران یک شهید گمنام و ۲ شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر آرمیده‌اند.

"مجید فرجی" ادامه داد: احداث یادمان شهید گمنام حوزه علمیه خواهران حضرت زینب(س) باقی مانده بود که برای ساخت و تکمیل آن ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شد.

وی بیان کرد: تمام سعی و تلاش ما این است که بتوانیم از شهدای گمنامی که در سطح شهرستان ملایر آرمیده‌اند، به درستی میزبانی کنیم.

یادمان شهید گمنام حوزه علمیه خواهران ملایر افتتاح شد

به گزارش ایرنا؛ در این آیین که امام جمعه ملایر، سرپرست فرمانداری ویژه ملایر، نماینده مردم ملایر در مجلس، جمعی از مسئولان شهرستان، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، یادگاران و پیشکسوتان دفاع مقدس، دانشجویان و اساتید حوزه علمیه خواهران ملایر حضور داشتند، از خانواده‌های معظم شهیدان "محمد زنگنه" و "علی‌اشرف صادقی" تجلیل شد.

همچنین به مناسبت هفته منابع طبیعی، چندین اصله نهال به یاد شهید گمنام حوزه علمیه خواهران ملایر و شهدای گمنام این شهرستان با حضور مسئولان کاشته شد.

پیکر این شهید گمنام که در عملیات والفجر هشت به شهادت رسید و ۲۸ سال دارد، سال ۱۳۹۴ در حوزه علمیه خواهران حضرت زینب(س) ملایر تشییع و به خاک سپرده شد.

شهرستان ملایر یک‌هزار و ۱۰۰ شهید والامقام را تقدیم انقلاب کرده است. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha