به گزارش ایرنا، «علیرضا قاسمیفرزاد» روز جمعه در جلسه هماهنگی توسعه و بازسازی آستان مقدس حضرت حیقوق نبی(ع) با تاکید بر اینکه از برنامههای توسعهای در شهرستان تویسرکان حمایت میشود افزود: طرح بازسازی آستان قدس حیقوق نبی(ع) باید در شان و منزلت این پیامبر باشد.
وی ادامه داد: در حوزه گردشگری باید به آستان مقدس حضرت حیقوق نبی(ع)، به عنوان یک میراث دینی و فرهنگی توجه ویژهای شود.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه این آستان مقدس حیقوق نبی (ع) نیازمند یک برنامه دقیق است تا بتواند هم در سطح ملی و هم جهانی معرفی شود تصریح کرد: فضای این آستان مقدس باید بهگونهای بازسازی شود که فضایی معنوی باشد.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: در خدمت به اعتقادات و ارزشهای دینی به ویژه آستان مقدس حیقوق نبی باید تلاش شود.
قاسمی فرزاد اظهار داشت: از همه برنامهها و طرحهای برنامهریزی شده فرماندار تویسرکان حمایت میشود چراکه با توجه به ظرفیتهای شهرستان تویسرکان، مستعد انجام و اجرای برنامههای توسعهای استانی و کشوری است.
وی تصریح کرد: با توجه به تمدید برنامه ششم توسعه یک برنامه یکساله برای استان مبتنی بر برنامه ششم توسعه تدوین شده که تا پایان سال جاری ابلاغ خواهد شد و رشد ۷/۲ درصدی سهم تکلیفی استان نیز در آن مورد توجه قرار گرفته است.
استاندار همدان ابراز امیدواری کرد: در آینده برای بازدید ویژه از صنایع و واحدهای تولیدی شهرستان تویسرکان، به این شهرستان سفر کند.
«علیرضا قاسمی فرزاد» استاندار همدان روز جمعه با هدف بررسی مسائل و تسریع روند توسعه تویسرکان به این شهرستان سفر کرد.
به گزارش ایرنا، استاندار همدان در ادامه سفرهای شهرستانی خود در راس هیاتی از معاونان استانداری و برخی از مدیران دستگاه های اجرایی با استقبال رسمی نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و مدیران محلی وارد شهرستان تویسرکان شد.
«علیرضا قاسمیفرزاد» در نخستین برنامه خود در این سفر با همراهی فرماندار و جمعی از مدیران و مسئولان در گلزار شهدای شهرستان تویسرکان حاضر شد و به مقام شامخ شهدای این شهر ادای احترام کرد.
آرامگاه حیقوق نبی(ع) بنایی قدیمی بازمانده از عصر سلجوقی با معماری مخروطی در آغوش تویسرکان آرمیده و به عنوان نماد گردشگری مذهبی در غرب کشور هر سال گردشگران بسیاری را به سمت خود جذب میکند.
حضرت حیقوق نبی(ع) بر اساس روایات معتبر و متواتر کتاب های تاریخی و افراد دارای اعتبار، یکی از پیامبران بنی اسرائیل است که قریب به ۲ هزار و ۶۰۰ سال قبل در عصرˈ یهو یاقیمˈ و ˈصدقیاˈ پادشاهان یهود در منطقه اورشلیم می زیسته است.
ساختمان آرامگاه این پیامبر الهی یکی از بناهای قدیمی با سبک معماری جذاب و زیبایی است که به احتمال فراوان به دوره سلجوقیان مربوط می شود.
بنای آرامگاه از فاصله دور شبیه به یک برج مدور با سقف مخروطی شکل به نظر می رسد و دارای بدنه هشت ظلعی و گنبد دوپوش است.
طرح مطالعه توسعه این آرامگاه در حال اجرا است.
نظر شما