علیاکبر اکبریراد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و گردشگری، ورزش و جوانان، ارتباطات و فناوری اطلاعات، بهداشت و درمان از جمله اداراتی هستند که تعهد اشتغال دارند.
وی بیان کرد: حمایت از فعالیتهای اقتصادی که بیشترین اثرگذاری را بر بهرهوری و اشتغال بهصورت همزمان دارند در دستور کار شورای عالی اشتغال قرار گرفته است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: تلاش بر این است که این هدف مهم با هماهنگی تمامی نقشآفرینان عرضه و تقاضای نیروی کار و بهکارگیری ظرفیتهای منطقهای و محلی محقق شود.
وی گفت: سیاست دولت مردمی در سال ۱۴۰۱ ایجاد اشتغال، تاکید بر اهتمام تمامی دستگاههای اجرایی نسبت به توسعه اشتغال و رفع بیکاری در استانهاست که در این خصوص پشتیبانیها و مانعزداییها ادامه دارد تا منجر به توسعه کارآفرینی و رفع بیکاری در استانها شود.
اکبریراد اضافه کرد: تعهد نهایی استان خراسان جنوبی در موضوع ایجاد اشتغال جدید برای سال آینده در بخشهای مختلف اقتصادی ۱۰ هزار و ۷۷۹ نفر است.
وی گفت: این تعهد اشتغال برای سال آینده در حوزه صنعت چهار هزار و ۵۷۹ نفر، حوزه کشاورزی ۲ هزار و ۶۹ نفر و در حوزه خدمات چهار هزار و ۱۳۰ نفر اعلام شده که با اهتمام و تلاش ویژه دستگاههای اجرایی و نگاه ویژه دولت به این استان محقق خواهد شد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی به ظرفیتهای مرز و توسعه اقتصاد مرزی اشاره کرد و گفت: براساس ابلاغیه شورای عالی اشتغال، وزارت امور خارجه مکلف به انعقاد تفاهمنامههایی در راستای اولویتهای استان با کشور همسایه در زمینه توسعه اشتغال و اقتصاد استان است.
وی از راهاندازی سامانه سماک (سامانه ملی اشتغال و کسب و کار) خبر داد و گفت: در این سامانه باید دستگاههای اجرایی و نهادهای مربوطه نسبت به بارگذاری دادهها همچنین بهرهبرداری از آن اقدام کنند.
نظر شما