محمدعلی عابدی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به ضرورت حمایت از بخش خصوصی جهت اجرای طرحهای گردشگری اظهار داشت: حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی در اولویت برنامههای این اداره است.
وی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون تعداد پنج طرح گردشگری شامل بوم گردی، مجتمع اقامتی، واحدهای پذیرایی بین راهی از سوی بخش خصوصی در این شهرستان در حال اجراست افزود: اجرای این طرحهای گردشگری بیش از ۲۴۰ میلیارد ریال هزینه دارد.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آستانه اشرفیه با بیان اینکه پیش بینی می شود این طرح های گردشگری در تابستان سال آینده به بهره برداری برسند اظهار داشت: با اجرای این طرح ها برای ۱۱۷ نفر بصورت مستقیم و غیرمستیقم اشتغال ایجاد می شود.
عابدی با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سال نو نیز گفت: تمامی مقدمات استقبال و پذیرایی از میهمانان نوروزی با توجه به دستورالعمل های ستاد مقابله با کرونا و همچنین ستاد سفر شهرستان فراهم می شود.
وی با بیان اینکه این شهرستان دارای بیش از چهل مکان گردشگری است خاطر نشان کرد: تعداد هفت هتل، هفت دفتر اطلاع رسانی و گردشگری ، سه مهمان پذیر، ۲ مجموعه بوم گردی، سه مجتمع اقامتی و یکصد واحد رستوران شهری و برون شهری برای ارائه خدمات به مسافرین و گردشگران در این شهرستان فعالیت دارند.
به گفته رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آستانه اشرفیه هم اکنون این شهرستان از وجود ۲۷۷ اتاق یا سوئیت اقامتی فعال،۸۴۱ تخت ، چهار هزار و ۱۹۵ صندلی و دویست سکو نیز برای استفاده مسافرین برخوردار است.
وی با اشاره به آمار اقامت مسافرین و گردشگران در این شهرستان یادآور شد: در سال ۹۸ تعداد اقامت مسافرین و گردشگران در این شهرستان ۹۹۴ هزار و ۶۴۹ نفر بوده که این تعداد در سال ۹۹ به ۲۵ هزار و ۴۲۳ نفر کاهش یافته است.
وی شیوع ویروس کرونا را از عوامل اصلی کاهش میزان اقامت مسافرین و گردشگران در این شهرستان عنوان کرد و افزود: از ابتدای امسال تاکنون نیز ۳۰ هزار نفر در این شهرستان اقامت داشته اند.
عابدی آمار اقامت مسافرین و گردشگران در این شهرستان را طی ایام نوروز سال ۹۸ تعدا ۱۱۷ هزار و ۹۳۲ نفر اعلام کرد و گفت: این شهرستان در نوروز ۱۴۰۰ به ۱۱ هزار و ۹۱۸ نفر رسید.
وی شهرستان آستانه اشرفیه را یکی از مناطق مهم گردشگری استان گیلان برشمرد و اظهار داشت: وجود جاذبه های مهم گردشگری ، تفریحی ، علمی و مذهبی در منطقه موجب شده تا همواره مورد توجه مسافرین و گردشگران قرار بگیرد.
بارگاه آقا سلطان سید جلال الدین اشرف (ع) ، آرامگاه دکتر محمد معین، ۳۷ کیلومتر نوار ساحلی، اسکله و پل چوبی بندرکیاشهر ، تالاب ها و مرداب های طبیعی ، پارک ملی بوجاق بندرکیاشهر ، پارک های ساحلی و دریایی از جمله جاذبه های مذهبی ، علمی ، طبیعی این شهرستان بهش مار می روند.
شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان واقع شده و با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستا و حدود ۱۰۸ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما