۲۲ اسفند ماه با آخرین اخبار کرونا در استانها

استانها-ایرنا- واکسیناسیون به باور متخصصان در کاهش شمار مبتلایان و جانباختگان کرونا نقش موثری دارد، با توجه به تعطیلات پیش رو و انجام سفرهای نوروزی، ضرورت تزریق دزهای تکمیلی واکسن برای حفظ سلامتی خود و شهروندان در اقصی نقاط کشور و همچنین قطع زنجیره شیوع ویروس، بیش از پیش احساس می شود.

به گزارش ایرنا ،در شرایط فعلی تنها راهی که می‌توان از طریق آن بر بیماری کرونا و سویه جدید اومیکرون غلبه و از ابتلا به آن جلوگیری کرد، استقبال حداکثری از واکسیناسیون ، رعایت شیوه نامه های بهداشتی و اصول پیشگیرانه است.

با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و سفر شمار زیادی از هموطنان به استان ها و شهرهای مختلف  ضرورت دارد شهروندان هر چه سریعتر نسبت به تکمیل واکسیناسیون کرونا اقدام کنند.

 براساس بررسی های صورت گرفته و آمارهای جهانی، کشوری و استانی، افراد واکسن نزده ۸۰ درصد بیشتر از افرادی که واکسن زده‌اند به دلیل کرونا در بیمارستان بستری می‌شوند و خطر فوت ناشی از این بیماری هم به همین نسبت در افراد واکسن نزده بیشتر است.

وضعیت کرونا در کشور و روند کاهشی موارد ابتلا در ۳۰ استان

 معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در گزارش امروز یکشنبه خود اعلام کرد: در هفته ۱۰۷ همه‌گیری کرونا در کشور، وضعیت ابتلا در ۳۰ استان روند کاهشی داشته و موارد فوتی در ۱۹ استان هم افزایش نداشته است.

بر اساس این گزارش ، بررسی هفتگی وضعیت موجود کرونا در هفته دوم اسفند ماه ۱۴۰۰، نشان می‌دهد که تعداد موارد سرپایی مثبت شناسایی شده در کشور در هفته اخیر۳۶ هزار و ۳۴۹ نفر بوده، تعداد موارد بستری جدید هشت هزار و ۶۰۸ نفر و تعداد فوتی‌ها در هفته اخیر یکهزار و ۲۷۸ نفر بوده است.

در هفته اخیر در تهران نیز ، تعداد موارد سرپایی مثبت شناسایی شده ۲ هزار و ۳۲۸ نفر است و تعداد موارد بستری جدید در تهران در هفته اخیر یکهزار و ۲۹۰ بوده و تعداد موارد فوت جدید ۱۵۳ نفر بوده است.

در زمان حاضر ۹۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۹ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.   

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اعلام آمارهای کرونا گفت :  در یک هفته گذشته در مقایسه با هفته قبل تر در موارد بستری ۳۰ درصد،  در موارد  فوت ۲۱ درصد و در بیماران بستری در بخش های مراقبت های ویژه ۲۸ درصد کاهش داشتیم و در عین حال شناسایی موارد مثبت در تمام شهرستان ها نیز در این بازه زمانی روند نزولی داشته است.

به گفته فاطمه نوروزیان در حال حاضر شمار شهرستان های قرمز از ۶ به سه کاهش یافته و هم اکنون ابوموسی، حاجی آباد و رودان در وضعیت قرمز شیوع کرونا، بندرلنگه، سیریک و قشم در وضعیت زرد و بندرعباس، میناب، بستک، بشاگرد، بندرخمیر، پارسیان، جاسک، کیش و هرمز در وضعیت نارنجی قرار دارند.

وی ابراز داشت: اکنون  ۱۲۹ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستان های هرمزگان بستری هستند که از این شمار ۴۱ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر هستند که حال ۱۲ نفر از آنها وخیم گزارش شده است.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا خوزستان از شناسایی ۲۰۰ بیمار جدید کرونایی در شبانه روز گذشته خبر داد و افزود: این میزان نسبت به روز قبل از آن ۱۲۱ نفر کمتر شده است.  

سید محمد علوی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰ نفر در خوستان به دلیل ابتلا به کرونا جان باختند که این میزان نسبت به روز قبل یک نفر بیشتر شده است.

اکنون  یک شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، هفت  شهرستان نارنجی، ۱۸ شهرستان زرد و یک شهرستان آبی کرونایی هستند.

دکتر حسن رخ شاد مدیر گروه بیماری‌های مرکز بهداشت گیلان نیز  با اشاره به روند نزولی بستری‌های مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان اظهار داشت: هم‌اکنون ۳۳۶ بیمار مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری بوده و ۷۷ بیمار بدحال هستند.

در زمان حاضر، بندرانزلی، صومعه‌سرا، لاهیجان، سیاهکل و رودبار در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند، شهرستان‌های شفت، فومن، ماسال، آستارا، آستانه‌اشرفیه، رشت، خمام، رودسر، تالش و املش نارنجی و رضوانشهر و لنگرود زرد هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان البرز نیز اعلام کرد: ۴۰ بیمار بدحال کووید۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان های استان بستری شدند و اکنون ۲۲۴ بیمار بدحال کووید ۱۹ تحت مراقبت پزشکی قرار دارند.

دکتر شهرام صیادی  گفت : با فوت چهار بیمار دیگر کووید۱۹ در البرز  کل جانباختگان این بیماری در استان به ۶ هزارو ۷۵۹ نفر رسید.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل هم اعلام کرد: در ادامه تداوم روند نزولی شیوع کرونا که از سه هفته قبل آغاز شده، آمار مبتلایان روزانه کووید.۱۹ در استان اردبیل به ۱۴ نفر کاهش یافت.

دکتر علی محمدیان اردی اظهار کرد: مجموع آمار مبتلایان بستری همزمان در مراکز درمانی این استان با ۱۸۶ نفر کاهش نسبت به سه هفته قبل، به ۱۳۰ نفر در شبانه روز گذشته رسید.

وی با اشاره به فوت ۲ نفر دیگر از مبتلایان کرونا در استان اردبیل طی شبانه روز گذشته، مجموع شمار جان‌باختگان ۶ موج شیوع کرونا در استان اردبیل طی ۲ سال گذشته را ۲ هزار و ۷۵۳ نفر اعلام کرد.

 هم‌اکنون شهرستان‌های مشکین‌شهر، پارس‌آباد، اردبیل، نیر، خلخال و سرعین در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های نمین، اصلاندوز، گرمی، بیله‌سوار و کوثر نیز در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارند.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: چهار نفر دیگر طی شبانه روز گذشته بر اثر ابتلا به کرونا در این استان جان باختند و شمار قربانیان به ۲ هزار و ۷۸۵نفر رسید.

 دکتر "مریم کوشکی"  اعلام کرد: طی شبانه روز گذشته ۶۲ مبتلای جدید به کرونا در لرستان شناسایی شد و شمار مبتلایان نیز به ۲۱۴ هزار و ۹۳۶ نفر رسیده است.

اکنون شهرستان های خرم‌آباد، بروجرد و سلسله در وضعیت قرمز، ازنا، الیگودرز، دلفان، کوهدشت، پلدختر و دورود در وضعیت نارنجی همچنین چگنی و رومشکان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

۲۲ اسفند ماه با آخرین اخبار کرونا در استانها

آماری از تزریق واکسن به جامعه هدف

مهاباد / به گفته  رییس شبکه بهداشت و درمان سردشت ، تاکنون بیش از ۲۲ هزار نفر دُز سوم واکسن کرونای خود را دریافت کرده‌اند که شامل ۲۰ درصد افراد بالای پنج سال این شهرستان است.

داوود آتشی  افزود: از ابتدای طرح واکسیناسیون سراسری تاکنون ۱۵۶ هزار دُز واکسن در سردشت تزریق شده است که از این تعداد تاکنون بیش از ۸۵ هزار نفر از واجدان شرایط دز اول و ۷۱ هزار نفر نیز دز دوم و مابقی هم دز سوم خود را پس از تکمیل فرآیند دز اول و دوم تزریق کرده‌اند.

هرمزگان/ سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به تزریق سه میلیون و ۳۴۶ هزار و ۶۶۱ دُز واکسن کرونا در استان، گفت: وزیر بهداشت در ستاد ملی پیشگیری از کرونا، از استان هرمزگان به عنوان استان پیشرو در انجام واکسیناسیون تقدیر کردند.

دکتر فاطمه نوروزیان ا اظهار داشت: از مجموع واکسن تزریق شده در هرمزگان، یک میلیون و ۴۷۵ هزار و ۵۹۵ دز در مرحله اول، یک میلیون و ۲۷۳ هزار و ۹۹۱ دز در نوبت دوم و ۵۹۷ هزار و ۵۷ دز در نوبت سوم تزریق شده است.
 خوزستان /سخنگوی ستاد کرونا خوزستان هم گفت: هنوز ۱۵ درصد جمعیت هدف استان خوزستان اقدام به تزریق واکسن نکرده اند همچنین ۱۳ درصد تاخیر در نوبت دوم و ۵۷ درصد تاخیر در نوبت سوم دارند.

 دکتر سیدمحمد علوی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته چهار هزار و ۹۸ نفر به مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستان های خوزستان مراجعه کردند که این میزان نسبت به روز گذشته ۴۲۶ مورد کمتر شده است.

وی افزود: روند واکسیناسیون با سیر کند و آهسته ای در استان خوزستان در حال انجام بوده و قدری از متوسط کشوری پایین تر است در حالی که پوشش واکسیناسیون برخی از استان های همجوار  تا حدود ۹۲ درصد افزایش یافته است.

گیلان/ بر اساس آمار مرکز بهداشت گیلان، تاکنون فقط ۲۷ هزار و ۴۴۵ نفر از گروه سنی پنج تا ۱۲ سال در این استان دُز نخست واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند که شامل حدود ۱۱ درصد از کل جمعیت این رده سنی را تشکیل می‌دهد.

مدیرگروه بیماری‌های مرکز بهداشت گیلان گفت: بر اساس مرکز آمار کشور، ۲۳۹ هزار و ۶۰۰ نفر در این استان در گروه سنی پنج تا ۱۲ سال هستند که از این تعداد ۱۱.۵ درصد دُز نخست واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

 دکترحسن رخ‌شاد اظهار داشت: ۶ هزار و ۳۰۶ نفر از گروه سنی پنج تا ۱۲ سال استان گیلان نیز دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند و تزریق دُز سوم واکسن کرونا به گروه سنی بالای ۱۸ سال نیز در این استان به ۹۷۳ هزار و ۱۸۰ نفر رسیده‌است.

مدیر گروه بیماری‌های مرکز بهداشت گیلان درباره وضعیت واکسیناسیون گروه های سنی بالای ۱۲ سال در استان گیلان گفت: ۲ میلیون و ۱۳۹ هزار و ۱۸ نفر شامل ۹۶ درصد از این گروه سنی دُز نخست و ‌۲ میلیون و ۲۸ هزار و ۷۷۵ نفر معادل ۹۱ درصد نوبت دوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

سیستان و بلوچستان/  رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان هم با بیان اینکه با تزریق چهار میلیون و ۲۳ هزار و ۷۷۰ دُز واکسن کرونا درصد تزریق دُز اول این واکسن در افراد بالای ۱۸ سال سیستان و بلوچستان به ۸۴ درصد رسید گفت: ۲۴۹ هزار و ۴۹۳ دُز واکسن به اتباع غیرایرانی ساکن در استان تزریق شده است.

دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری  اظهارداشت: از این تعداد واکسن تزریق شده ۵۴۹ هزار و ۳۷۱ دُز به عنوان دُز سوم واکسن کرونا در سیستان و بلوچستان تزریق شده است.
وی درصد تزریق نوبت دوم و نوبت سوم واکسن کرونا در افراد بالای ۱۸ سال سیستان و بلوچستان را نیز به ترتیب ۷۱ و ۳۳ درصد عنوان کرد و افزود: هرچند تعدادی از هم استانی‌های عزیزمان منتظر هستند تا زمان تزریق نوبت دوم و سوم واکسن آن‌ها فرا برسد امّا همچنان تعدادی از هم استانی‌های برای دریافت واکسن کرونا مراجعه نمی‌کنند.

اردبیل /رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل به آماری از تزریق واکسن در این استان اشاره کرد و گفت : از ۲۲ بهمن سال گذشته تاکنون ۲ میلیون و ۱۵۴ هزار و ۹۰۶ دُز واکسن کرونا برای جمعیت هدف در استان اردبیل تزریق شده است.

دکتر علی محمدیان‌اردی، از تزریق ۲ دُز واکسن برای بیش از ۹۰ درصد جمعیت هدف ساکن در این استان خبر داد و افزود: تاکنون ۹۵۶ هزار ۱۹۹ دُز واکسن نوبت اول با ۹۷ درصد پوشش و ۸۳۱ هزار و ۲۲۴ دُز واکسن نوبت دوم با پوشش ۸۸ درصد در این استان تزریق شده است.

وی اضافه کرد: تاکنون برای ۳۶۷ هزار و ۴۸۳ نفر از گروه‌های سنی واجد شرایط در استان اردبیل، دُز سوم واکسن کرونا تزریق شده و پوشش دُز سوم در این استان به ۴۴ درصد رسیده است.

 ۶۳ میلیون و ۵۶۱ هزار و ۹۱۶ نفر دُز اول، ۵۶ میلیون و ۱۷۷ هزار و ۶۴۲ نفر دُز دوم و ۲۵ میلیون و ۶۱ هزار و ۱۹۶ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۴ میلیون و ۸۰۰ هزار و ۷۵۴ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۲۵۲ هزار و ۹۳۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

۲۲ اسفند ماه با آخرین اخبار کرونا در استانها

آمارهایی از وزارت بهداشت / در شبانه روز گذشته  ۱۱۸ نفر جانباختند

 مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۱۳۸ هزار و ۹۴۹ نفر رسید و ۶۱۰ بیمار جدید بستری شدند.

از دیروز تا امروز ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳ هزار و ۳۳۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۹۳ نفر رسید.

 تا کنون ۶ میلیون ۷۷۹ هزار و ۴۹۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند، دو هزار و ۸۳۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۸ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۹۴۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

اکنون ۹۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۹ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.  

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مشاهده سویه امیکرون کرونا در ایران را تایید کرد.

محققان آفریقای جنوبی گونه‌ای جدید از ویروس کرونا را شناسایی کردند که با عنوان B.۱.۱.۵۲۹ شناخته می‌شود و دارای جهش‌های چندگانه است.

سازمان بهداشت جهانی، این گونه جدید را به عنوان یک گونه نگران کننده معرفی و بر اساس ترتیب الفبای یونانی، آن را «امیکرون» نام‌گذاری کرده است.

کرونا تا کنون چهار جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا، گاما و دلتا داشته و امیکرون جدیدترین نسخه جهش یافته این ویروس است. در هفته ۱۰۷ همه‌گیری کرونا در کشور، وضعیت ابتلا در ۳۰ استان کشور روند کاهشی داشته و موارد فوتی در ۱۹ استان افزایش نداشته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha