مهدی رحمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سوخت نقش موثری در زندگی مردم دارد و همین موضوع اهمیت بهینه سازی مصرف سوخت خودروها را نشان می دهد.
وی اظهار داشت: همین اهمیت موجب می شود تا متخصصان و فناوران نیز برای بهینه سازی مصرف سوخت ورود کنند تا به سود بیشتری دست یابند.
رحمانی با اشاره به برگزاری رویداد استارت آپی کاهش مصرف سوخت در استان تهران، خاطرنشان کرد: از ۲ منظر کشش بازار و توانمندی فناوری باید به این نوع استارتاپها نگاه کرد.
کارگزار ترویج صنعتی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: زمانی که فناوری جدید ظهور پیدا می کند، ظرفیت خود آن و دیگری پذیرش جامعه اهمیت دارد، در صنعت خودروسازی ظرفیتی برای پذیرش فناوری های جدید وجود ندارد.
وی تاکید کرد: در صنعت نانو اگرچه ایران رتبه چهارم دنیا را دارد اما صنعت خودروسازی کشور حاضر به پذیرش طرح های این حوزه نشد و از ایده های استارت آپی استقبال نکرد.
رحمانی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر اگر خود فناوری توانمندی بالایی داشته باشد، بازار خود را پیدا می کند و حتی اگر با شرکت های بزرگی مانند خودروسازان به نتیجه نرسد، محصول خود را به مشتریان عرضه می کند.
کارگزار ترویج صنعتی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه لزومی به تمرکز بر روی بازار خاصی برای عرضه کالا نیست، اظهار داشت: شکست بازارها از همینجا شروع می شود، فناوری باید آنچنان جسور و با ظرفیت باشد که بتواند برای خود بازار بسازد.
وی اعلام کرد: انتقال اهمیت فناوری جدید به مردم نقش بسیار مهمی دارد، این مردم هستند که باید از آن استفاده کنند و اگر آنان مصرف کننده خوبی باشند، خود به خود جریان رشد و نمو آن فناوری فراهم و به سمت توسعه کشیده می شود و سطح کیفیت زندگی مردم نیز ارتقا پیدا می کند.
رحمانی به حمایت های پیش بینی شده در معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری برای استارتاپها اشاره و خاطرنشان کرد: علاوه بر مفاد قانونی پیش بینی شده، ظرفیت های اعتباری و برنامه ای در نظر گرفته شده، این نگرش نیز در میان مدیران معاونت وجود دارد که این طرح ها و ایده ها ارزشمند هستند و به شیوه های مختلف برنامه هایی برای حمایت از این نوع طرح ها رقم می زنند و همین مساله نشان می دهد در ابتدای راهی هستیم که آینده درخشانی برای ایران رقم می زند.
نظر شما