عزتالله ضربی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران به طرح ملی امداد و نجات نوروزی اشاره و اظهار کرد: این طرح در ۱۷ پایگاه امداد و نجات بینشهری و در جادههای مواصلاتی استان به صورت ثابت، موقت و کوهستان اجرا میشود.
وی با بیان اینکه حدود ۱۵۰ نفر به صورت روزانه در اجرای طرح امداد و نجات نوروزی استان اردبیل همکاری خواهند داشت، ادامه داد: ۴۳ دستگاه خودرو امدادی و تیمهای واکنش سریع، واحد مرکز کنترل و هماهنگی عملیات و پاسخگویی اضطراری در مرکز استان و شعب تابعه به صورت ۲۴ ساعته در این طرح حضور خواهند داشت.
مدیرعامل هلال احمر استان، دومین طرح را طرح ایمنی و سلامت مسافران نوروزی ذکر کرد و گفت: در این طرح پنج پست در شهرهای استان با هدف ارتقای ایمنی و سلامت همنوعان و هموطنان در سفرهای نوروزی فعال خواهد بود.
ضربی اضافه کرد: در این طرح ۲ تیم سحاب با دوچرخه به صورت سیار با حضور جوانان در مناطق پررفت و آمد و مراکز تفریحی در خدمت مسافران ارائه خدمات میکنند.
وی برپایی فضای دوستدار کودک و ایستگاههای آموزش بویژه آموزشهای همگانی را از دیگر برنامههای جمعیت هلال احمر برای آگاهسازی مردم ذکرکرد.
مدیر عامل هلال احمر استان همچنین درباره اجرای پویش ملی بهرفت "بهبود رفتارهای ترافیکی" گفت: در این پویش رانندگان با امضای میثاقنامهای از نظر اخلاقی متعهد میشوند که در رانندگی موارد ایمنی را رعایت کنند.
مدیرعامل هلال احمر استان اردبیل با سومین طرح جمعیت هلال احمر را طرح هلال رحمت عنوان کرد و افزود: در این طرح جمعیت هلال احمر به عنوان حلقه اتصال توان توانمندان به نیاز نیازمندان عمل می کند و با استفاده از توان خیرین و داوطلبان بستههای معیشتی و غذایی تهیه و در اختیار نیازمندان قرار خواهد داد.
استان اردبیل جزو ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار میرود و هر از گاهی بروز حادثههایی مانند زمین لرزه، رانش زمین، سیل، خشکسالی، صاعقه، طوفان، سرمازدگی، برف سنگین، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی برجای میگذارد.
این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزشدیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیر مترقبه دارد.
نظر شما