به گزارش ایرنا از سازمان تبلیغات اسلامی حجتالاسلام محمد قمی روز دوشنبه در نشست مجمع مدیران سازمان تبلیغات اسلامی گفت: نمایشگاهی بزرگ در حوزه رصد فرهنگی و ناظر بر جبهه فرهنگی متخاصم در تابستان سال آینده برگزار خواهد شد. خوشبختانه تعامل سازمان تبلیغات اسلامی با شهرداریهای کلانشهرها، رسانه ملی، آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزایشیافته و در حوزه محتوای تبلیغاتی، ارتباط مؤثرتری با این نهادها انجامگرفته است.
وی افزود: ۵۰ مدرسه صدرا در سال جاری به مجموعه این مدارس افزودهشده است و با بدنه فعال دانش آموزی نیز ارتباطهای خوبی برقرارشده است. این در حالی است که ارتباط ما با ۵۰ دانشگاه مهم کشور و تشکلهای فعال و پیشرو دانشگاهی نیز تقویتشده است. همچنین ارتباط با طلبههای جوان، تعامل با اهل سنت و برگزاری مهرواره های محله همدل، اوج و هوای نو از دیگر فعالیتهای خوب و تأثیرگذار سازمان تبلیغات در سال جاری بوده است.
وی با تقدیر از فعالیتهای حوزه هنری بهویژه تولید چهار فیلم سینمایی در سال جاری و با تأکید بر تقویت این نوع فعالیتها گفت: توقع از حوزه هنری برای سال آینده افزایشیافته است.
قمی با اشاره به «جهاد تبیین»؛ این جهاد را برای سازمان تبلیغات اسلامی یک فریضه و تکلیف عنوان کرد و یادآور شد: تحقق جهاد تبیین برای ما یک فلسفه وجودی است و تلاش برای محقق شدن جهاد تبیین یک ضرورت است.
وی بابیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی مخاطب مستقیم فرمایش رهبری در مورد جهاد تبیین است اضافه کرد: این تکلیف علاوه بر اینکه برای ما یک وظیفه است؛ فرصت مغتنمی هم برای ما محسوب میشود تا بتوانیم تمام توان خود را در این زمینه به خط کنیم و تاکنون هر کاری که انجام دادیم، تنها گرم شدن برای مسابقه بود. چراکه ما هماکنون وسط این جنگ تبلیغاتی هستیم و الان وقت مسابقه است. موضوع جهاد تبیین، مسئله اول انقلاب اسلامی است و باید همه توان خود را برای تحقق آن بهکار ببریم، این در حالی است که بقیه هم باید در این زمینه کمک کنند.
ناقوس جنگ تبلیغاتی دشمن به صدا در آمده است
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تأکید کرد: باید همه باهم عهد ببندیم که این فرمایشات رهبری در مورد جهاد تبیین بر زمین نماند و برای عمل به آن نیازمند آرایش جنگی هستیم چراکه مدتهاست ناقوس جنگ تبلیغاتی دشمن به صدا در آمده است.
احمد مداحی مدیر مرکز رسانه و عملیات ویژه سازمان تبلیغات اسلامی بهعنوان «رئیس سازمان رسانهای سپهر» معرفی شد و طی سخنانی به عملکرد دوساله مرکز رسانه پرداخت و گفت: در دورهای که مرکز رسانهای سازمان تبلیغات شکل گرفت تلاش ما بر این بود علاوه بر اینکه به فضای گفتمان سازی در کشور کمک کنیم؛ در عملیاتهای سازمان نیز، سهم حمایتی داشته باشیم این در حالی بود که ما در جهت توانمندسازی رسانهای و تقویت هویت جبهه انقلاب و سازمان تبلیغات اسلامی نیز فعال بودیم.
ایجاد شبکه تلویزیونی نهضت، حمایت و تولید از برنامههای تلویزیونی به مدت ۸۹ هزار و ۴۰۰ دقیقه، ایجاد شهرک سینمایی نهضت، تولید و حمایت از ۲۵۰ اثر داستانی، حمایت از ۹۵۰ اثر کوتاه تلویزیونی، راهاندازی حوزه پوستر موشن گرافیک با تولید بیش از ۸۰۰ قطعه پوستر و موشن گرافیک، تولید سرود و نماهنگ بابیش از ۱۲۰ قطعه سرود و نماهنگ، تولید پنج هزار و۸۰۰ دقیقه برنامه اینترنتی و راهاندازی پویشها از دیگر فعالیتهای مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی بود که احمد مداحی به عنوان بخشی از عملکرد دو ساله این مرکز اعلام کرد.
محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری نیز ایجاد سازمان رسانهای سپهر را ضروری دانست و راهاندازی این سازمان را برای تحقق جهاد تبیین و مقابله با تهاجم هوشمند رسانهای دشمن، لازم عنوان کرد و آن را نتیجه یک مباحثه بلندمدت با رئیس سازمان تبلیغات و شورای معاونین سازمان عنوان کرد.
نظر شما