به گزارش روز سهشنبه ایرنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم در این مراسم، برگزاری این جشنواره فرهنگی و هنری را تحول آفرین دانست و گفت: متأسفانه با وجود اهمیت و عظمت مسأله مهدویت، آنگونه که باید و شاید به این مسأله با نگاه معرفتی و سبک زندگی پرداخته نشده است.
حجت الاسلام و المسلمین حسن خیری با بیان اینکه اندیشکده های غربی بیش از شیعیان نسبت به موضوع شیعه شناسی و مهدویت پرداخته اند، خاطرنشان کرد: پیوند زدن سبک زندگی و تمدن اسلامی با مسأله مهدویت بسیار راهگشا و مهم است.
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت نیز در این مراسم با اشاره به مشارکت ۱۰ واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این جشنواره، عشق و علاقه و تلاش شبانه روزی دست اندرکاران این جشنواره و درخواست برای استقرار دبیرخانه دائمی جشنواره در استان ها را مورد توجه قرار داد.
سید جواد جعفری با بیان اینکه این جشنواره فرهنگی و هنری، با نظم و دقت بسیار از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در استان ها برگزار شد، تصریح کرد: خلاء وجود چنین جشنواره ای در مراکز آموزش عالی به شدت احساس می شد و برگزاری آن می تواند پاسخ مناسبی به این نیاز جدی باشد.
در آیین اختتامیه نخستین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در قم، برگزیدگان بخش های مختلف با حضور محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اهدای لوح سپاس مورد تجلیل قرار گرفتند.
همچنین در حاشیه این مراسم، کتاب «سرو روان» مجموعه اشعار جشنواره سراسری شعر سرو در استان کرمان رونمایی و از حجج اسلام و المسلمین مجتبی کلباسی و نجم الدین طبسی، رئیس و عضو هیأت علمی مرکز تخصصی مهدویت به عنوان مفاخر حوزه امامت و مهدویت تقدیر شد.
نظر شما