سید «مهدی مصطفوی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: جلوگیری از تغییرات اقلیمی، آب و هوایی، مصرف صحیح انرژی و حفاظت از حیات وحش و محیطزیست از مهمترین اهدافی است که ساعت زمین دنبال میکند.
وی بیان کرد: رویداد ساعت زمین تاکیدکننده و یادآور احترام به تنها سیاره قابل زیستن و احترام به اصول محیط زیستی است.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: رویداد ساعت زمین میخواهد یادآوری کند که ما انسانها باید زمین، خاک و آب و هوا را به عنوان منابع زیستی حفاظت کنیم، زیرا این منابع محدود و البته لازمه حیات و زندگانی هستند.
مصطفوی اظهار داشت: ساعت زمین یک سنت سالانه است که بر اساس آن مردم در هر جای جهان که باشند در آخرین شنبه ماه مارس از ساعت هشت و نیم تا ۹و نیم شب به وقت محلی خودشان، تمام چراغها را خاموش میکنند و این حرکت نمادین به منظور آگاهیبخشی در مورد کره زمین و تغییرات اقلیمی صورت میگیرد و پیشنهاد آن برای نخستین بار از سوی «صندوق جهانی طبیعت» داده شد.
وی عنوان کرد: امروزه زمین به عنوان مادر حیات ما با آلودگیهای فراوان و بحرانهای محیط زیستی مواجه است و کارشناسان محیط زیست در سالهای اخیر هشدار دادهاند که زمین توان بیولوژیک و خودپالایی خود را از دست داده است، بنابراین هر چه فشار از سوی انسان بر این کره خاکی بیشتر شود، زودتر به پایان ذخایر موجود در آن میرسد.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی، هدف اصلی از برگزاری رویداد ساعت زمین را جلب توجه مردم و مسئولان به شرایط زیستمحیطی و تغییرات آب و هوایی سیارهمان زمین دانست و تاکید کرد: بدون شک هر یک از ما با صرفهجویی و مصرف بهینه انرژی میتوانیم نقش مهمی در بهبود شرایط زیستمحیطی زمین داشته باشیم.
در رویداد «ساعت زمین» بناهای مهم جهان به مدت یک ساعت در آخرین شنبه ماه مارس از ساعت هشت و نیم تا ۹ و نیم شب خاموش میشوند.
نظر شما