به گزارش ایرنا، دکتر حسن ملکی زاده روز یکشنبه در نشست شورای اداری استان بوشهر افزود: براین اساس شمار بستری ها از ۴۲ نفر در یکم فروردین ماه ۱۴۰۱ به ۵۹ نفر در روز جاری افزایش یافته است.
وی بیان کرد: همچنین شمار آمار مراجعان سرپایی به بیمارستانهای استان بوشهر نیز از ۱۴۰ نفر در اول فروردین به ۱۸۰ نفر و شمار جان باختگان نیز از یک نفر در دیماه به ۱۱۴ نفر در بهمن، اسفند و فروردین افزایش یافته است.
ملکی زاده اضافه کرد:آمارهای موجود زنگ هشداری برای خیز دوباره بیماری کووید ۱۹ در استان بوشهر است.
وی ادامه داد: بی توجهی به رعایت دستورالعملهای بهداشتی و تراکم و ازدحام شدید جمعیت در اماکن عمومی از جمله دلایل افزایش شیوع ویروس کرونا در استان بوشهر است.
ملکی زاده یادآور شد: افزون بر سویه یک اُمیکرون سویه های ۲ و ۳ این واریانت نیز در کشور در مقیاس محدود شناسایی شده به همین دلیل باید نکات بهداشتی در خصوص پیشگیری از شیوع این ویروس جدی گرفته شود.
وی یادآور شد: در زمان حاضر تمام مراکز درمانی استان از لحاظ ذخیره دارویی و سِرُم تامین و در حالت آماده باش قرار دارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص واکسیناسیون گفت: در زمان حاضر یک میلیون و ۸۴۱هزار و ۶۳۶ دُز واکسن در استان تزریق شده که از این شمار ۸۱۳هزار و ۱۶۵ دُز معادل ۸۴.۸ درصد نوبت اول، ۷۳۶هزار و ۳۱۶ دُز معادل ۷۸ درصد نوبت دوم و ۲۹۲هزار و ۱۵۵ نفر معادل ۳۴.۷درصد نیز نوبت سوم واکسن خود را د راستان تزریق کرده اند.
وی ضرورت تزریق نوبت سوم واکسن کرونا را برای محافظت و ایمن سازی لازم ضروری دانست و افزود: درصد افرادی که نسبت به تزریق نوبت سوم واکسن خود اقدام کرده در استان پائین است و باید با حساسیت بیشتری در این خصوص اقدام شود.
ملکی زاده یادآورشد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۰۳ هزار و ۴۵۲ نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شدهاند و تاکنون ۲ هزار و ۱۴۸ هم استانی نیز به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دستدادهاند.
براساس آخرین ارزیابی صورت گرفته در زمان حاضر ۳۰ درصد شهرستانهای استان بوشهر در وضعیت آبی کم خطر کرونایی، ۱۰ درصد در وضعیت نارنجی پرخطر کرونایی و ۶۰ درصد نیز در وضعیت زرد با خطر متوسط معرفی شده اند.
نظر شما