به گزارش ایرنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان، امیر رضا نقش افزود: در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰، تعداد ۳۷ جلسه ستاد استانی تسهیل و رفع موانع تولید تشکیل و افزون بر ۶۷۰ پرونده از واحدهای تولیدی و صنعتی استان در موضوعات بانکی و غیر بانکی مورد بررسی قرار گرفت.
نقش گفت: مصوبات ستاد در جهت رفع مشکلات این واحدها به بانک ها و سایر نهادهای اجرایی از جمله تامین اجتماعی، امورمالیاتی، شرکت شهرک های صنعتی، شرکت های برق و گاز ابلاغ شد.
به گفته وی، کارگروه های استانی تسهیل و رفع موانع تولید بر اساس ماده ۶۱ آیین نامه اجرایی قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر مصوب مجلس تشکیل شده ومصوبات آن بر اساس قانون و ابلاغ هیات وزیران همچنین تصریح دادستان کل کشور لازم الاجرا است.
معاون استاندار ادامه داد: نهادهای اجرایی و بانک ها ملزم به اجرای مصوبات این ستاد هستند.
نقش با بیان اینکه در استان اصفهان نیز این مهم محقق شده است، افزود: آمارها نشان می دهد تاکنون حدود ۹۰ درصد مصوبات این ستاد اجرا شده و ۱۷۲ واحد تولیدی به چرخه تولید و اشتغال بازگشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: حمایت از تولید، اشتغال زایی و توسعه سرمایه گذاری های بخش خصوصی و فعالان اقتصادی از اولویت های مدیریت استان است.
وی با بیان اینکه مطالبات و خواستههای تولیدکنندگان وفعالان اقتصادی استان مجدانه پیگیری خواهد شد، افزود: رفع موانع تولید واحدهای سرمایه آفرین با مشارکت جهادی همه مسوولان اداری، اجرایی، قضایی وامنیتی ضروری است تاچرخ صنعت و تولید پر قدرت تر از قبل بچرخد و شاهد تعطیلی یا رکود واحدهای صنعتی نباشیم.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، حدود ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال، صنعتیترین استان کشور بشمار میرود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی بهمناسبت آغاز سال ۱۴۰۱ هجری شمسی، سال جدید را سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» نامگذاری کردند.
نظر شما