به گزارش روز سه شنبه ایرنا، پسکوف این مطلب را در مصاحبه با شبکه رادیو تلویزیونی آمریکایی «پی بی اس» (PBS) عنوان کرد و گفت که کشورش لزومی نمی بیند تا از بمب اتم در جنگ اوکراین استفاده کند.
بنابراین گزارش که شبکه تلویزیونی سی ان ان نیز آنرا پوشش داد، سخنگوی کرملین در ویژه برنامه «ساعت خبر پی بی اس » (PBS NewsHour) گفت: البته، نتیجه هرگونه عملیات در اوکراین، دلیلی برای استفاده از بمب اتمی نیست.
پسکوف اما درادامه گفت: البته ما یک مفهوم امنیتی داریم که بسیار واضح تصریح می کند، تنها زمانی که تهدید برای موجودیت کشورمان (روسیه) وجود داشته باشد، آنگاه قادریم و عملا از تسلیحات اتمی برای ازمیان برداشتن چنین تهدیدی علیه موجودیت کشورمان استفاده خواهیم کرد.
روسیه پنجم اسفندماه ۱۴۰۰ و بدنبال نادیده گرفتن نگرانی های امنیتی مسکو از سوی غرب و پس از به رسمیت شناختن جمهوری های خلق دونتسک و لوهانسک؛ به اوکراین حمله برد. روسیه دراین جنگ تاکنون از انواع موشک های میان برد، دوربرد، زمین به زمین و دریا به زمین و هوا به زمین استفاده کرده است، آخرین آن استفاده از موشک فوق پیشرفته و راهبردی مافوق صوت کینژال (Kinzhal) بود که برای نخستین بار دراین جنگ برای حمله به یک هدف در غرب اوکراین مورد استفاده قرار گرفت.
موشک کینژال موسوم به خنجر، بسته به نوع جنگنده ای که از آن شلیک شود مثلا بمب افکن توپولوف، جنگنده میگ و یا سوخو، همچنین قابلیت حمل کلاهک هسته ای را نیز دارد و در عین حال بردی بین دو تا سه هزار کیلومتر با حداکثر سرعتی برابر با ۱۴ هزار و ۷۰۰ کیلومتر بر ساعت دارد و خطای این موشک برای زدن هدف تنها «یک متر» است.*۱۳۰۲**
نظر شما