حجت ابراهیمی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طی این مدت تعداد پنج هزار و ۳۶۱ گردشگر داخلی ضمن سفر به کویر شهداد در اقامتگاه های منطقه نیز اسکان یافتند.
وی اظهار داشت: همچنین ۴۱ گردشگر خارجی از کشورهای آسیایی و اروپایی هم از جاذبه های این میراث طبیعی جهانی دیدن کردند و اقامت گزیدند.
مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بخش شهداد بیان کرد: برای پذیرایی و اسکان مسافران نوروزی وگردشگران تمامی اقامتگاه های منطقه شهداد شامل هتل، اکو کمپ گردشگری، اقامتگاه های بومگردی و غیره از ابتدای تعطیلات نوروزی فعال بود و مشغول خدمات رسانی به میهمانان هستند.
وی با اشاره به جاذبه های کم نظیر کویر لوت شهداد تصریح کرد: کار اطلاع رسانی و راهنمایی گردشگران با همکاری پایگاه میراث جهانی کویر لوت در ایام نوروز بخوبی انجام شد.
ابراهیمی اظهارداشت: اجرای برنامه های متنوع نوروزی و برپایی نمایشگاه صنایع دستی بومی و محلی در ایام تعطیلات نوروزی برای گردشگران و مسافران اجرا شد که مورد استقبال قرار گرفت.
بیابان ثبت جهانی لوت بین سه استان کرمان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان قرار دارد و ۷۰ درصد آن در کرمان واقع شده است؛ ۹۵ درصد از آثار طبیعی شناخته شده این پهنه گسترده نیز که منحصربهفرد و بیهمتاست در کرمان جای دارد.
بخشی از بیابان لوت در سال ۹۵ به عنوان نخستین جاذبه طبیعی ایران به ثبت جهانی رسید که قسمت عمده آن در استان کرمان قرار دارد و بخش شهداد یکی از دروازه های ورود به آن به شمار می رود.
کلوت ها، جنگل های نبکا، متطقه گندم بریان(گرمترین نقطه روی زمین)، آب انبار شهداد و قلعه شفیع آباد از مهمترین جاذبه های طبیعی و تاریخی کویر لوت بخش شهداد محسوب می شوند.
کرمان با هشت اثر ثبت جهانی بیشترین آمار آثار ثبت جهانی کشور را در بین استان ها به خود اختصاص داده است. ارگ بم (بزرگترین سازه خشتی جهان)، روستای دستکَند میمند با چندهزار سال قدمت، باغ زیبای شازده یا شاهزاده ماهان با ویژگی های منحصر به فرد باغ و معماری عمارت آن، دشت کویر لوت که قدیمی ترین درفش جهان از این کویر در منطقه شهداد به دست آمده و سه قنات «گوهرریز» جوپار در شهرستان کرمان، «اکبرآباد» و «قاسم آباد» در شهرستان بم و نیز روستای دارستان سیرجان و این شهرستان به عنوان خاستگاه بافت گلیم شیرکی سیرجان از آثار ثبت جهانی استان کرمان به شمار می روند.
نظر شما