مهدی جعفرزادگان جهرمی یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت، ۶ تُن بار و ۴۵۰ مسافر از فرودگاه شهدای جهرم جابهجا شده است.
وی ابراز کرد: یکی از مشکلاتی که همواره در بحث صادرات به ویژه صادرات محصولات کشاورزی استان وجود داشت، حملونقل سریع آنها بود که با دریافت مجوز بینالمللی برای فرودگاه جهرم و موقعیت این شهرستان این مشکل برطرف میشود.
وی تصریح کرد: علاوه بر آن شهرستان جهرم به عنوان منطقه محصولات کشاورزی شناخته شده است، این موقعیت، فاصله کوتاه با کشورهای حاشیه خلیج فارس در کنار برقراری پروازهای خارجی و امکان حمل بار کمک میکند که استان در زمینه کشاورزی و صادرات محصولات رونق بیشتری بگیرد.
رئیس فرودگاه جهرم گفت: فرودگاه جهرم تا پیش از این تنها برای پروازهای داخلی استفاده میشد، با دریافت مجوز پروازهای بینالمللی امکان سفرهای خارجی به ویژه سفر به عتبات برای مردم جنوب فارس فراهم میشود که این امر در اربعین سبب کاهش نیاز مردم به رفت و آمد به شیراز است.
شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.
فرودگاه جهرم در سال ۱۳۴۸ به عنوان دومین فرودگاه استان فارس بعد از فرودگاه شیراز تأسیس شد و پس از یک دوره تعطیلی مجدد در سال ۱۳۹۷، بازگشایی شد.
این فرودگاه هم اینک دارای ۴ پرواز به مقصد تهران در هفته می باشد.
هیأت وزیران در جلسه مورخ سوم بهمن ۱۴۰۰، به استناد تبصره (۱) ماده (۱۰۳) قانون امور گمرکی و با هدف تسهیل در صادرات و رونق گردشگری در کشور، فرودگاههای یاسوج در استان کهگیلویه و بویراحمد، شهدای سمنان در استان سمنان و شهدای جهرم در استان فارس را به عنوان فرودگاههای مجاز برای ورود و خروج کالا و مسافر تعیین کرد.
بهمنماه ۱۴۰۰ و در سفر وزیر راه و شهرسازی به طور رسمی اعلام شد که فرودگاه شهدای جهرم به فرودگاه بینالمللی ارتقا یافت.
نظر شما