دکتر احد ضابط روز یکشنبه در مراسم دیدار نوروزی و آغاز فعالیت رسمی آموزش حضوری این دانشگاه در جمع کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد، افزود: از سوی دیگر شرایط برخی از دانشجویان در این مدت تغییر کرده است و نباید آموزش حضوری به گونه ای باشد که زندگی و شرایط آنها با چالش رو به رو شود.
وی ادامه داد: بر اساس دستورالعمل موجود، خدمات آموزشی حضوری فقط به افرادی که دُز سوم واکسن خود را زده باشند، تعلق میگیرد و از اینرو پذیرای دانشجویان واکسن نزده، نیستیم.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: با توجه به اینکه در زمان آموزش مجازی امکان برگزاری همزمان چندین کلاس وجود داشت ممکن است، در ابتدای برگزاری کلاسهای حضوری دچار مشکلاتی خواهیم بود، به همین دلیل دانشکده ها موظف هستند با تدابیر لازم برگزاری کلاسهای آموزشی را برنامه ریزی کنند.
ضابط گفت: به هر حال آزمون پایان ترم به صورت حضوری برگزار میشود و تمام توان ما نیز اجرای آموزش حضوری با آرامش کامل خواهد بود.
سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب، بر دانشگاهی تاکید شده است که تمدنساز باشد و این به معنای تاثیرگذاری اجتماعی از ارتباط مناسب بین صنعت و جامعه با آن دانشگاه نشات میگیرد و این موضوع به گونه ای دیگر در سخنان رهبر معظم انقلاب با عنوان شعار سال مطرح شده است.
او گفت: در حال حاضر دانشگاههای بزرگ دنیا ۵ درصد فعالیت خود را بر ارتباط بین دانشگاه و صنایع تعریف کرده اند و ۹۵ درصد دیگر نیز به آموزش علم معطوف شده است که اکنون میزان ارتباط بین صنایع و دانشگاه در کشور ما حدود ۱۶ صدم درصد است.
ضابط تاکید کرد: جدای از اینکه افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور باید افزایش یابد، بلکه بر آموزش دانشگاهیان تحول آفرین نیز تاکید می شود که این رویکرد میتواند در نهایت به دانشگاه تمدنساز منتهی شود.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد همچنین با اشاره به حلول ماه رمضان و تاکید اسلام بر تزکیه گفت: تزکیه در قرآن بر تعلیم، مقدم شمرده شده است و تلاش ما نیز بر این است که آموزش را همراه با تزکیه انجام دهیم تا در نهایت این نوع آموزش به نشر علم منتهی شود.
نظر شما