به گزارش ایرنا، علی پیام روز سهشنبه در نشست با دهیاران بخشهای دوگانه مرکزی و بکتاش میاندوآب اظهار کرد: از محل ایجاد آن به عنوان یک طرح مهم در سفر هفته پیش مقام عالی استان به میاندوآب بازدید شد و اجرای آن توسط نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است.
وی افزود: ماهیت و کارآیی بندر خشک همانند منطقه آزاد تجاری است که در جوار آن فرودگاه، راهآهن و محورهای ارتباطی تقویت می شود که نقش مهمی در ترانزیت کالا به کشور و همچنین صادرات داشته و کمک بزرگی به کشاورزی و دامداری شهرستان خواهد کرد.
سفرهای روستایی با هدف رسیدگی به مشکلات روستاها در میاندوآب کلید میخورد
سرپرست فرمانداری ویژه میاندوآب در ادامه از آغاز سفرهای روستایی در این شهرستان خبر داد و گفت: در این سفرها ابتدا با اولویت روستاهای محروم و فاقد دهیاری خواهد بود.
پیام، با بیان اینکه ۱۱ روستای میاندوآب شامل هفت روستا بدون شورا و چهار روستا بدون دهیاری استد: قبل از آغاز سفرها، شوراهای بخش مشکلات این روستاها را باید احصا و جمعآوری کرده و از قبل، باید این سفر برای مردم اطلاعرسانی شود تا در مسجد روستا حضور یابند.
وی اظهار کرد: به تناسب حجم مشکلات، مسوولان دستگاههای اجرایی در سفرهای روستایی که 2 روزه است حضور مییابند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف این سفرها، در میان مردم بودن و لمس و حل مشکلات روستاهاست، افزود: در هر روستا و در هر حوزهای در رابطه با دستگاههای خدمات رسان، مشکلی مشخص شود براساس اولویت و بودجه شهرستان به آنها رسیدگی خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه میاندوآب با اشاره به اینکه در این سفرها از جادهها و نقاط مختلف روستاها نیز بازدید به عمل میآید، اظهار کرد: همچنین در این سفرها عملکرد دهیاران در بخشهای مختلف از جمله حوزه بهداشت و مسایل زیست محیطی نیز بررسی میشود.
وی با اشاره به اینکه در این راستا مهمترین مقوله فرهنگسازی بین مردم است، افزود: همه ما در این نظام و در برابر مردم مسوولیت داریم و اولین گام در این مسوولیت رسیدگی به وضعیت خانوادههای بیبضاعت است.
پیام در ادامه با اشاره به سفر ۲ روزه استاندار آذربایجان غربی به شهرستان میاندوآب، گفت: در این سفر مصوبات خوبی برای پیشرفت و توسعه شهرستان به تصویب رسید که بزودی جزییات کامل آن از طریق رسانهها در اختیار مردم قرار میگیرد.
سرپرست فرمانداری ویژه میاندوآب بر صیانت از بیتالمال توسط دهیاران تاکید کرد و افزود: نباید اجازه داد برخی افراد سودجو به صورت غیرقانونی نسبت به برداشت شن و ماسه اقدام کنند و به دنبال آن بدبینی در شهرستان ایجاد شود بلکه بخشداران و دهیاران در این راستا باید نظارت جدی داشته باشند و متثاضیان به صورت قانونی و با دریافت مجوزهای لازم اقدام کند.
وی با بیان اینکه مدیران دستگاههای اجرایی که با دهیاران و شوراهای اسلامی در روستاها همکاری نمیکنند به فرمانداری معرفی شوند، ادامه داد: اکنون که دولت مردمی و انقلابی راس کار است، ملاک ارزیابی عملکرد مدیران شهرستان رسیدگی به وضعیت روستاهای دوردست و محروم است.
پیام با اشاره به اینکه همچنین برخی روستاها که فاقد نانوایی هستند، افزود: این امر از سوی دهیاری آن روستا به بخشداری اعلام شود تا پس از بررسی در کارگروه آرد و نان به افراد واجد شرایط امتیاز راهاندازی نانوایی اعطا شود و دهیاران در روستاها به فعالیت نانواییها نظارت کنند تا کمفروشی و گران فروشی صورت نگیرد.
همچنین در این نشست صلاح احمدزاده رییس شورای بخش مرکزی میاندوآب با اشاره به بخشی از مشکلات دهیاران این بخش خواستار رفع آن از سوی فرمانداری این شهرستان شد.
شهرستان میاندوآب دارای ۲ بخش مرکزی با ۸۴ روستا و بکتاش با ۲۵ روستا است.
نظر شما