به گزارش خبرنگار ایرنا ، محمدعلی نوبخت امروز چهارشنبه در جلسه هماهنگی رویداد بین المللی گردشگری ساری ۲۰۲۲ افزود : بحث اقتصادی از جمله مقوله های مهم و موثر در کشور محسوب می شود و همان طور که مشاهده می کنید در یک دهه اخیر با توجه به اهمیت این موضوع شعار سال مقام معظم رهبری حول همین موضوعات مطرح می شود .
وی ادامه داد : اشتغال ، تولید ، اقتصاد و امسال نیز اهمیت دادن به شکرت های دانش بنیان بخشی از توصیه های مقام معظم رهبری به مسائل اقتصادی است که در قالب شعار هر ساله اعلام می فرمایند و با توجه به این موضوعات می بایست مسائل اقتصادی و اولویت دادن این موضوع را مورد نظر قرار داد .
فرماندار مرکز مازندران از رویداد بین المللی گردشگری ساری ۲۰۲۲ به عنوان یکی از فرصت های مناسب اقتصادی مازندران نام برد و گفت : مسوولان دخیل در برگزاری این رویداد با بهره گیری از تجربیات کشورهای دنیا و توجه به قواعد و قوانین کشور خودمان به فکر برنامه ریزی و اجرای برنامه هایی هستند که مازندران بتواند از این فرصت به خوبی استفاده کند .
وی با اشاره به برخی کمبودهای زیر ساختی و امکاناتی در مازندران در حوزه های مختلف اظهار داشت : اما باید توجه داشته باشیم با پذیرش همین کمبودهای موجود زیر ساختی می بایست اقدامات و برنامه های این رویداد بزرگ ملی را به سرانجام برسانیم و برای این منظور می بایست امکانات و ظرفیت های موجود را احصا کرده و از آنها بهره برد .
جانشین استاندار مازندران در شورای سیاستگذاری رویداد بین المللی گردشگری ساری ۲۰۲۲ تصریح کرد : گردشگری یک برنامه برای توسعه اقتصادی محسوب می شود و باید با توجه به جایگاه مازندران در گردشگری و داشته های آن ، از این ظرفیت به حد صورت اکثری برای توسعه استان استفاده شود .
وی ادامه داد : همان طور که رویداد ساری ۲۰۲۲ در زمینه سیاسی این فضا را برای مازندران و کشور ایجاد می کند که با مسوولان و سفیران کشورهای همسایه ارتباطات سیاسی برقرار کند ، در زمینه اقتصادی نیز تاثیرات خود را دارد و باعث می شود تا فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت های مازندران به کشورهای مختلف ایجاد شود و به نوعی ورود به بازارهای جهانی گردشگری را رقم می زند .
فرماندار ساری با اشاره به تشکیل ۱۳ کمیته برای برگزاری رویدار بین المللی ساری 2022 و استقرار دبیرخانه این رویداد در اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی مازندران ، تاکید کرد : باید با همفکری و هم افزایی هر یک از کمیته ها که متشکل از کارشناسان همان حوزه هستند بیشترین بهره گیری را از این فرصت بین المللی داشته باشیم.
پیشنهاد میزبانی مرکز مازندران به عنوان پایتخت گردشگری اکو با عنوان رویداد ساری۲۰۲۲ اوایل سال ۱۳۹۸ از سوی میراث فرهنگی و استانداری مازندران به میراث فرهنگی کشور داده شد و روز ۱۲ مهر ماه سال ۱۳۹۸ هم به تصویب هیئت وزیران گردشگری کشورهای عضو اکو در تاجیکستان رسید.
فعالیت اجرایی این رویداد از آذر ماه ۱۳۹۸ با استقرار دبیرخانه در محل اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و سپس اقدامات تبلیغاتی همچون رونمایی از لوگو آغاز شد.
اهداف اصلی طرح پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو تشویق کشورهای عضو برای تهیه برنامههای ملی به منظور توسعه شهرهای گردشگری با هدف فقرزدایی و توسعه پایدار اقتصادی، افزایش توجه به طبیعتگردی، گردشگری مذهبی، سلامت و فرهنگی در میان کشورهای عضو، بالا بردن استانداردهای زندگی شهری، افزایش آگاهی عمومی مردم کشورهای عضو اکو از جاذبههای توریستی، منابع و امکانات موجود در این کشورها به منظور تشویق گردشگری ورودی و ایجاد رقابت مثبت بین کشورهای عضو به منظور رشد گردشگری است.
نظر شما