۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۱
کد خبر: 84706747
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کمک ۳۹۰ میلیارد ریالی خیران یزدی به ایتام و محسنین

۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۱
کد خبر: 84706747
کمک ۳۹۰ میلیارد ریالی خیران یزدی به ایتام و محسنین

یزد- ایرنا- معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد یزد گفت: پارسال ۳۹ میلیارد تومان از سوی ۱۸ هزار حامی به ۵۴۰۰ یتیم و محسنین در استان پرداخت شد؛ در حال حاضر تعدادی از ایتام و محسنین در شرایط کمتر برخوردار هستند و لازم است با جذب خیرین جدید به وضعیت آنها رسیدگی فوری و بیشتری صورت گیرد.

به گزارش چهارشنبه روابط عمومی این نهاد در استان یزد علی اکبر سلمانی گفت: در همین راستا "پویش به عشق علی (ع)" با مشارکت کمیته امداد، رسانه ملی و جمعیت امام رضایی‌ها(ع) برگزار می شود.

وی با بیان اینکه کمک به ایتام یکی از مهمترین موضوعاتی است که در دین مبین اسلام و سیره پیامبر اکرم و بخصوص مولی الموحدین حضرت علی(ع) بدان پرداخته شده است، گفت: پویش به عشق علی (ع) با هدف تاسی از راه و منش مولا علی(ع) در کمک و دستگیری از نیازمندان و ایتام انجام می پذیرد.

وی افزود: در حال حاضر ارتباط خوبی بین اعضای این پویش وجود دارد و امید است با اطلاع رسانی این پویش در برنامه های مختلف صدای جمهوری اسلامی در ۱۴ شبکه رادیویی  و شرکت مردم خداجوی در این پویش شاهد کمک های بیشتر و بهتر به هموطنان عزیز باشیم .

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان ادامه داد: چنانچه فرهنگ رسیدگی به ایتام و نیازمندان  در میان اجتماع بیش از پیش جاری و ساری شود اثرات بسیار خوبی در تامین نیاز های مددجویان خواهد داشت.

وی درمورد خانواده های موسوم به محسنین نیز توضیح داد: خانواده محسنین به خانواده ای گفته می شود که پدر در قید حیات می باشد اما بنا بر هر دلیلی از جمله بیماری و یا سایر شرایط قادر به تامین نیاز های خانواده نیست.

سلمانی افزود : خیران و مردم نیکوکار از طریق کد دستوری #۵*۱۰۱۰*۷۸۰* و شماره کارت ۵۰۴۱۷۲۱۱۱۱۷۷۰۹۸۹  و یا ارسال عدد ۵ به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۱۰۱۰۱۰ کمک‌های خود را برای ایتام و محسنین نیازمند مناطق محروم در طرح به عشق علی ( ع ) واریز نمایند.

وی همچنین عنوان کرد مردم مومن و خداجوی در صورت تمایل برای حمایت از کودکان یتیم و محسنین می توانند به سایت ekram.emdad.ir  مراجعه کرده و حمایت مالی از یک یا چند یتیم در طول سال را پذیرا باشند.

***                                    

مدیر کل کمیته امداد استان یزد برنامه های این نهاد برای ماه رمضان را در پنج محور جمع‌‎آوری کمک برای اطعام و افطاری، جذب حامی برای ایتام و محسنین، تامین بسته های معیشتی برای نیازمندان، اجرای طرح مفتاح الجنه (بازدید مسئولین از منازل مددجویان و رفع مشکلات آن ها)  و دریافت زکات فطره و کفاره تشریح کرد.

محمد شجاعان ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، در تشریح برنامه‌های کمیته امداد استان یزد به راه اندازی مراکز اطعام مهدوی در سطح استان یزد برای تامین اطعام و افطاری نیازمندان خبر داد و گفت: این نهاد در ماه مهمانی خدا با تبعیت از مولا امیرالمومنین(ع) و باتوجه به سفارش ها و روایات فراوان اسلامی که در خصوص اطعام محرومان، بخصوص اطعام و افطار دادن به روزه داران رسیده است، شیوه های مختلفی برای دریافت کمک های مردمی برای اطعام مددجویان تحت حمایت در طی سال به ویژه ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده است که طبخ غذای گرم، کفاره عمد و غیر عمد، طرح همیان مولا (بسته غذایی)، نذر و قربانی و عقیقه از جمله این طرح هاست.

مدیرکل کمیته امداد یزد ضرورت کمک به ایتام و فرزندان محسنین را در ماه رمضان یادآور شد و گفت: مردم خداجوی استان یزد می توانند با مراجعه به دفاتر کمیته امداد در سراسر استان، یتیم یا فرزند نیازمند (محسنین) مورد نظر خود را انتخاب کرده و ماهیانه حداقل ۵۰هزار تومان به آنها کمک کنند.

وی با اشاره به طرح مفتاح الجنه نیز یاد آور شد : در این طرح سعی خواهد شد تا مسئولین ازمنازل  خانواده های تحت حمایت بازدید و بصورت میدانی در جریان مسائل و مشکلات ایشان قرار گرفته و رفع آن با توجه به امکانات و اختیارات خویش در برنامه ایشان قرار خواهد گرفت . 

وی افزود: نیکوکاران یزدی همچنین می توانند با ثبت نام در سامانه اینترنتی ekram.emdad.ir حمایت ایتام و فرزندان نیازمند موردنظر خود را بر عهده بگیرند. این سامانه قابلیت انتخاب شهر، جنسیت(دختر، پسر)، سن و مبلغ اهدایی را دارد.

شجاعان ضمن دعوت از مردم و خیران یزدی برای مشارکت در اطعام مهدوی تاکید کرد: مردم نیکوکار استان یزد می‌توانند برای ارائه کمک‌های خود به اقشار نیازمند از طریق شماره گیری کد دستوری #۱*۸۸۷۷* یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۸۱۳۶۷۷۷۷۷۷ اقدام کنند.

وی اظهار کرد: همچنین پایگاه‌های کمیته امداد و مراکز نیکوکاری در سراسر استان نیز آماده دریافت نذورات مردم استان هستند.

   

                                                           

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha