محمدقسیم ربانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از اسنفدماه سال ۱۳۹۹ عملیات پلاک گذاری و تشکیل پرونده برای چهار هزار تراکتور فعال سطح شهرستان جهت دریافت سوخت آغاز و تاکنون با همکاری اداره راهنمایی رانندگی و تعویض پلاک بالای ۸۰ درصد آنها پلاک گذاری شدند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۷۰۰ پرونده تراکتور کشاورزان مهابادی به دلیل نبود پلاک در صف انتظار برای دریافت پلاک بوده و از این مقدار نیز ۲۰۰ پرونده برای کاهش بار ترافیکی و تسریع در پلاک گذاری به مرکز استان ارسال شده است.
مسوول واحد مکانیزاسیون جهاد کشاورزی مهاباد با انتقاد از نحوه فعالیت مرکز پلاک گذاری و پایین بودن سرعت این فرآیند، اظهار کرد: از اسفندماه گذشته سال گذشته علی رغم تکمیل پرونده ، هیچ تراکتوری به دلیل نبود پلاک توسط راهنمایی رانندگی، پلاک گذاری نشده است.
ربانی، با تاکید بر اینکه ارایه هرگونه خدمات و تخصیص سوخت ادوات کشاورزی منوط به شمارهگذاری آن است، گفت: برای تراکتورهایی که پرونده آنها تکمیل و تنها منتظر پلاک باشند هم سهمیه فصل بهار اختصاص پیدا کرده و از این بابت تا زمان پلاک گذاری مشکلی وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه هر تراکتور پلاک گذاری شده برای بهار سال آینده حدود هزار لیتر گازوئیل دریافت خواهد کرد، تاکید کرد: در مجموع حدود چهار میلیون لیتر سوخت برای فصل بهار در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا، شمارهگذاری ماشینآلات کشاورزی یکی از ضروریات خدمترسانی مطلوب در عرصه مکانیزاسیون است که با استفاده از آن شرکت پخش فرآورده های نفتی در سوخترسانی به ماشینآلات کشاورزی برنامهریزی می کند.
این مهم براساس برنامهریزی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با هماهنگی وزارت کشور با هدف هویت بخشی و شناسنامهدار کردن دستگاههای کشاورزی و صدور کارت سوخت هوشمند انجام میشود.
با توجه به ماده ۲ آییننامه راهنمایی و رانندگی تردد خودروهای فاقد پلاک در معابر عمومی ممنوع است.
مهاباد در جنوب آذربایجانغربی و ۱۱۶ کیلومتری مرکز استان واقع شده و دارای بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی و باغی است.
نظر شما